Cabral Ibacka, imagine emotionanta alaturi de micuta sa. Cum s-a pozat alaturi de Namiko

Cabral, vedeta Pro TV, este un tatic tare mandru de fiica, micuta Namiko. Prezentatorul emisiunii „Ce spun romanii?” s-a fotografiat impreuna cu fetita in varsta de aproape 2 ani, in timp ce o tine la piept.

Imaginea a fost postata pe Instagram si adunat peste 2.000 de aprecieri din partea internautilor si numeroase mesaje.

Cabral Ibacka, imagine emotionanta alaturi de micuta sa

„Somn de voie”, a scris prezentatorul Pro TV in dreptul imaginii. Fetita doarme linistita pe pieptul taticului.

Publicitate

„Cunoastem, cunoastem! 😉”, „Cea mai confortabila canapea!”, „Asa ramai 😂 sa nu te misti” sau „Doamne ce dragalasa e micuta Namiko cum doarme”, sunt doar cateva din mesajele lasate de internauti pe Instagram.

Celebrul prezentator Cabral Ibacka se afla la al doilea mariaj. Prezentatorul emisiunii “Ce spun romanii” este casatorit acum cu Andreea Patrascu, dar a mai fost insurat cu Luana Mitran intre anii 2000-2006. Cu Luana el are o fetita, pe nume Inoke. La finalul lunii decembrie a anului 2018 Andreea a nascut o fetita careia i-au pus numele Namiko.

Citeste si articolul :   Laurentiu Reghecampf a rabufnit: "Este pentru ultima data cand cineva isi mai permite sa ma jigneasca pe mine"

Namiko inseamna in japoneza „copilul valurilor”, micuta fiind extrem de dorita de cuplu, celebrul prezentator mai avand o fata pe nume Inoke in varsta de aproape 18 ani din relatia cu Luana Mitran.

„Dupa sute de liste cu prenume parcurse din scoarta in scoarta, de toate originile si toate rezonantele. Toate «nepotrivite». Dar lunile au tot trecut, lasand cautarile noastre in acelasi punct.

Punctul in care n-aveam nici macar o lista scurta pe care sa punem mana in drum spre maternitate. Asa se face ca ne-am hotarat asupra prenumelui abia dupa ce am nascut.

Cu toate ca sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare”, a scris Andreea Ibacka pe blogul personal acum ceva vreme.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.