Bianca Pop, batuta intr-un club: “Erau patru, cinci…”

Bianca Pop, fosta ispita a fost batuta in club! Se pare ca problemele se tin lant de Bianca Pop. Fosta ispita a fost implicata in mai multe scandaluri. Cu putin timp in urma, declarase ca ar fi fost drogata si abuzata. Acum, o noua belea pe capul ei! In Fosta ispita de la ”Insula Iubirii” a declarat ca a fost batuta intr-un club sambata seara, potrivit Spynews.

”M-a lovit un barbat intr-un club”

Potrivit declaratiilor ei, acum, Bianca se indreapta spre sectia de Politie pentru a depune doua plangeri. Una pentru ca a fost drogata si una pentru bataile din clubul respectiv. Vedeta vrea sa mearga pana la capat pentru a-si face dreptate.

”Acum merg la sectia 7 sa depun cele doua plangeri. Una pentru cei care m-au drogat si una pentru ca acum, sambata, m-a lovit un barbat intr-un club”, a declarat Bianca pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

”Erau patru, cinci in fata usii”

Citeste si articolul :   Petrecere ilegala. 170 de persoane au fost descoperite intr-un club din Corabia

Totodata, vedeta a spus cum s-a intamplat, de fapt, intreaga situatie. Tanara ar fi mers la baie si cineva i-a batut dintr-o data la usa. Cand a iesit din cabina, erau patru, cinci barbati.

”M-a urmarit pana la baie si a batut la usa mea. Am deschis, am dat sa ies si erau patru, cinci in fata usii. M-a prins de par, eu m-am intors, i-am prin mana si m-a lovit tare cu piciorul in ovarul stang si in picior. Nu stiu cine e. Nu stiu nimic”, a mai spus Bianca.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.