Ce s-a intamplat intre Zanni si Ana Porgras dupa ce s-a terminat Survivor

S-au speculet multe despre relatia dintre Ana Porgras si Zanni, iar apropierea celor doi era vazuta ca inceputul unei relatii de iubire.

Ce s-a intamplat, de fapt, dupa finala Survivor intre Zanni si Ana Porgras?

Dupa ce a ajuns in Republica Dominicana pentru finala Survivor Romania 2021, Ana Porgras i-a facut si o declaratie de iubire mascata, chiar inainte de finala Survivor Romania 2021.

”Momentul cel mai emotionant pentru mine. Revederea cu Zanni mi-a adus in suflet atat de multe emotii, emotii pe care nici macar nu stiam ca le pot avea”, a spus Ana Porgras, potrivit Fanatik.

Dupa ce Zanni a fost declarat oficial castigator al Survivor Romania 2021, Ana Porgras si Faimosu s-au apropiat, foarte mult unul de celalalt.

Totusi, Zanni nu a dormit in camera cu Ana Porgras, cei doi au preferat compania colegilor de acelasi sex (Sebastian, respectiv Raluca Dumitru), chiar daca toti credeau se vor ”retrage” impreuna.

Zanni cu Ana Porgras s-au certat?

Se pare ca situatia nu este asa de roza intre cei doi, iar de pe conturile de socializare au ”disparut” fotografiile din timpul Survivor Romania 2021 in care apareau impreuna .

Ce s-ar fi petrecut, de fapt, intre cei doi.

Potrivit sursei citate mai sus, cei doi au decis sa faca o ”mica pauza”.

Zanni a spus ca isi doreste timpul necesar pentru a-si reveni dupa cele 6 luni petrecute in salbaticie, in jungla din Republica Dominicana.

Citeste si articolul :   Scandal mare intre Elena Marin si Zanni de la Survivor: "Baba cloanta, cotoranta"

De asemenea, nici Ana Porgras nu isi doreste acum o relatie.

Ana Porgras si Zanni s-ar fi certat din cauza unui mesaj

Ana Porgras  a povestit cu lux de amanunte tot ce s-a intamplat dupa Marea Finala intre ea si castigatorul sezonului doi al emisiunii.

”Am inteles ca Zanni a spus ce s-a intamplat.

Am intrat sa va spun tot. Ideea e ca in momentul in care intelegi lucrurile diferit ajungi sa fii diferit. Eu nu am fost in nicio emisiune sa spun ca noi avem o relatie, ca suntem intr-un cuplu. Nu am fost niciodata impreuna, dar l-am sustinut din tot sufletul, ma bucur ca el a casigat. Dar nu a fost vorba de o iubire intre noi, de dragoste. Noi ne-am cunoscut inainte de Survivor, la probele sportive. Nu l-am dezamagit eu pe Zanni, in egala masura m-a dezamagit si el pe mine.

Va zic eu ce mesaj a vazut, un mesaj de la o anumita persoane care nah… Eu nu trebuie sa dau explicatii despre viata mea, pur si simplu nu am mai vorbit, dar noi nu ne-am certat. El a fost dezamagit, eu am fost dezamagita ca a intrat in intimitatea mea. El a spus ca eu am ezitat sa ii dau telefonul, dar nu am ezitat nicio secunda, pur si simplu i-am dat telefonul. Sunt sincera si asa am fost intotdeauna, cu toate ca nici nu avea sens sa dau explicatii. Nu ne-am certat. Cand eu i-am dat lui telefonul l-am deblocat, iar el m-a intrebat care este parola si nu am crezut de cuviinta sa i-o dau pentru ca eu nu as fi cerut niciodata parola de la telefonul lui. Chiar daca nu mai vorbim, eu o sa il sustin in continuare. In momentul in care am iesit am fost foarte bulversata si nu puteam sa revin la viata mea normala si cred ca si cu Zanni se intampla acelasi lucru, pentru ca el abia a iesit din competitie. Si noi stim cum e, cand am iesit din competitie eu eram super bulversata”, a marturisit Ana Porgras.

Citeste si articolul :   Scandal mare la Survivor. Catalin Morosanu a rabufnit dupa ce a ajuns in Romania: "Ii dau un mesaj lui Velea"

”Nu a fi trebuit sa se simta dezamagit de mesajul respectiv, pentru ca eu nu am spus niciodata ca noi avem o relatie. Asta ati dedus voi, nici eu si nici el nu am spus ca am avea o relatie. Eu nu caut faima pe spatele lui Zanni, daca eu cautam faima faceam in asa fel incat sa impachetez asta frumos ca sa apar si eu cu el la televizor. Tocmai de asta m-am dat la o parte si daca va vrea sa vorbim, cand o sa isi revina, eu sunt aici. El mi-a dat unfollow. Nu aminteles de ce l-a deranajt mesaj ala de pe WhatsApp atat de tare. Cand ai alte asteptari, probabil ca ramai dezamagit, dar nu ar fi fost cazul. Nu stiu cum vreti voi sa va arat mesajul pe care l-a vazut Zanni, asta este intimitatea mea”, a mai spus Ana Pogras.

Fosta gimnasta a recunoscut, intr-un sfarsit, despre ce era vorba in mesajul respectiv: ” Da, era despre el, dar nu era jignire. Se vorbea despre el in mesajul respectiv”.

Citeste si articolul :   Curtea Europeana a Drepturilor Omului a sanctionat Elvetia pentru ca a amendat o femeie din Romania pentru ca a cersit la Geneva.

Zanni a castigat finala Survivor Romania 2021 si, astfel, a intrat in posesia premiului, de aproximativ 50.000 de euro.

„Recunostinta maxima, omul fara oameni e zero, le spun oamenilor de acasa, ca m-au ajutat sa-mi cumpar apartament. O sa ma culc in fiecare seara in apartamentul meu cand o sa-l cumpar, o sa ma gandesc la oamenii de acasa”, a declarat Zanni dupa ce a castigat Survivor Romania 2021.

Autor