6 comportamente feminine pe care barbatii le adora

Ca si cuplu, fiecare are o abordare si obiceiuri pe care celalalt trebuie sa le inteleaga si sa le accepte. Anumite gesturi spontane pot fi interpretate gresit si, prin urmare, surse de conflict. In acest articol, vom arunca o privire asupra comportamentelor pe care le adora barbatii!

Cand vine vorba de cultura sau educatie, femeile cred adesea ca barbatii sunt inimi de piatra si ca semnele de afectiune, exprimate in special in public, ii jeneaza si ii fac sa nu fie confortabili. Cu toate acestea, sub aceasta carapace, barbatii au nevoie de iubire, tandrete si afectiune la fel de mult. Mai mult, este nevoie doar de cateva gesturi blande pentru ca acestia sa se predea si sa se lase coplesiti de emotiile lor.

Publicitate

Iata 6 comportamente pe care barbatii le iubesc in legatura cu partenerii lor.

1 – Isi asaza capul pe pieptul lui

Publicitate

Acest gest spontan si afectuos este foarte apreciat de barbat, deoarece ii scoate la iveala latura protectoare, ceea ce confera partenerului sau un sentiment de siguranta si seninatate. Acest contact exprima, de asemenea, nevoia femeii de o prezenta masculina care sa o linisteasca si sa o consoleze, ori de cate ori are nevoie.

Citeste si articolul :   Ce se intampla daca bei lapte stricat?

2 – Ea se joaca cu parul lui atunci cand el conduce.

Acest contact usor da barbatului o mare senzatie de calmare si satisfactie emotionala. Aceste gesturi tandre sunt vazute ca o expresie spontana a iubirii si a nevoii de contact fizic.

3 – Il complimenteaza deschis

Chiar daca nu o arata, un barbat are nevoie de laude si aprecieri la fel de mult ca o femeie. Cu spiritul sau competitiv intotdeauna in modul activ, el trebuie sa fie linistit in mod regulat cu privire la nivelul tau de satisfactie fata de relatia ta. Asadar, nu ezitati sa-i multumiti si sa-l complimentati, mai ales in public si pe retelele de socializare. In plus fata de a-si spori ego-ul, ceva pe care, evident, il va aprecia, va avea o vointa mai mare de a face eforturi pentru a te satisface, lucru pe care nu-l vei displacea!

4 – Ea il asculta intotdeauna

Prin natura, oamenii prefera in general sa-si rezolve singuri problemele si sa nu-si arate punctele slabe. Dar cand in cele din urma decide sa-si deschida inima si sa se incredinteze, ii place sa aiba o ureche ascultatoare. A te vedea atenta la buzele lui, pe masura ce iti povesteste despre grijile sale sau iti impartaseste proiectele sale viitoare, este pentru el un semn de dragoste si interes care il atinge foarte mult si il apropie considerabil de tine.

Citeste si articolul :   Sarbatoare in Calendarul Ortodox, 4 septembrie. Doi mari sfinti sunt praznuiti astazi

5 – Il suna sau ii trimite mesaje in timp ce este ocupata

Intr-o relatie romantica, este normal ca fiecare dintre cei doi parteneri sa aiba activitati si interese independente de celalalt. Principalul lucru este sa pastrezi flacara vie si ca nimeni nu il neglijeaza pe celalalt. A-l suna sau a-i trimite un mesaj dulce, mai ales cand esti ocupata, este o dovada ca te gandesti la el si ca el ramane prioritatea ta.

6 – Ea isi arata dragostea pentru el in public

Chiar daca poate parea putin jenat de sarutul pe care tocmai i l-ai dat in mijlocul strazii sau de tendinta ta de a te apropia de el impotriva lui in prezenta familiei sale, aceste gesturi fac sa bata inima dragului tau si sa-i stimuleze considerabil ego-ul. . Pentru el, este felul tau de a-i arata ca esti mandra ca esti alaturi de el si ca nu ti-e rusine sa o arati.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.