Cine isi mai aminteste de serialul Dallas? Iata cum arata acum Pamela si Bobby

Dallas este un serial TV american care a fost transmis in premiera intre anii 1978–1991. Locul actiunii are loc in orasul texan Dallas, in centrul actiunii apare viata cotidiana a familiei “Ewing”. Filmul este considerat ca fiind una dintre cele mai de succes “telenovele” americane. Serialul a avut 357 de episoade, fiind urmat de trei filme. Muzica din genericul filmului, compusa de Jerrold Immel, a devenit celebra.

In ciuda cenzurii productiilor occidentale in Europa de Est, serialul a fost difuzat in Romania deoarece dictatorul Nicolae Ceausescu voia sa arate poporului sau relele capitalismului. Efectul a fost invers, serialul contribuind la constientizarea in randul romanilor a faptului ca nivelul lor de trai este mult inferior celui din Occident.

Victoria Principal si Patrick Duffy au ramas in memoria publicului gratie rolurilor de personaje pozitive pe care le-au avut in serialul Dallas.

Ce s-a intamplat cu Victoria Principal dupa mai bine de 40 de ani de cand a parasit serialul.

Victoria Principal (71 de ani) a jucat rolul sotiei lui Bobby Ewing din 1978 pana in 1987. Povestea lor de dragoste a ajuns la inimile tuturor, mai ales ca era atat de asemanatoare cu cea dintre Romeo si Julieta, pentru ca si aici avem de-a face cu doua familii rivale si de o iubire fara de sfarsit. Pamela Ewing a devenit rapid favorita fanilor si a fost chiar nominalizata la un Glob de Aur pentru interpretarea ei. Dupa zece sezoane extrem de reusite, a parasit serialul pentru alte proiecte.

Citeste si articolul :   Bobby din Dallas, indragostit din nou la 71 de ani. Ce spune actorul despre actuala sa relatie

Actrita a fondat propria firma de productie, Victoria Pricipal Productions, care a devenit un jucator cheie pe piata de filme realizate pentru TV.

Dupa o casnicie scurta cu Christopher Skinner, pe care l-a cunoscut pe platourile de la serialul Dallas, Victoria a trait o frumoasa poveste de dragoste cu Andy Gibb. Ea avea 31, el doar 23, dar anii nu au stat in calea iubirii lor. Toata lumea ii vedea ca si casatoriti, dar artistul avea o problema, drogurile. Satula de promisiuni, Victoria a renuntat la relatie .

Victoria a trecut la un al episod al vietii ei si s-a casatorit cu chirurgul plastician Harry Glassman. Povestea lor a ajuns insa la final in decembrie 2006, dupa 21 de ani.

Cum arata acum indragita actrita.

Actorul Patrick Duffy s-a nascut la 17 martie 1949, in oraselul Townsend din statul Montana. In 1977 a fost ales pentru a interpreta rolul principal in miniserialul de 13 episoade „Omul din Atlantis’ difuzat de NBC.

Incepand cu anul urmator, indragitul actor american a jucat rolul lui Bobby Ewing in serialul „Dallas’, film care l-a consacrat si care a avut un imens succes.

Citeste si articolul :   Andreea Balan, operata de urgenta. Gestul urat facut de George Burcea

Dupa ce Patrick a parasit serialul, cifrele in materie de audiente au scazut dramatic, astfel ca ralizatorii filmului, in frunte cu creatorul lui, David Jacobs, l-au convins sa revina un an mai tarziu. Actorul a filmat pentru „Dallas’ pana in 1991, an in care proiectul a ajuns la final.

In perioada 1991-1998 a jucat in sitcom-ul „Pas cu pas’ de la ABC, iar apoi, timp de cinci ani, intre 2006 si 2011 a primit rolul lui Stephen Logan din „Dragoste si putere’.

In 2012 a reluat rolul lui Bobby Ewing in continuarea serialului „Dallas’, care a fost difuzat pe TNT pana in 2014.

Moartea sotiei lui nu a fost singura drama din viata actorului american. Anul 1986 a adus o mare tragedie in viata lui Patrick Duffy. In timp ce filma deja de opt ani pentru „Dallas’, Patrick a primit o veste groaznica: parintii lui, Marie si Terence, au fost asasinati! In acea fatidica zi de 18 noiembrie, cei doi au fost macelariti in barul pe care il detineau in Boulder, Montana, in timpul unui jaf armat.

Citeste si articolul :   Bobby din Dallas, decizie incredibila: „Am vrut sa ma culc cu femeia care mi-a devenit sotie”

Autorii crimei, adolescentii Kenneth Miller si Sean Wentz, au fost condamnati la 75 de ani de inchisoare, insa primul a fost eliberat conditionat in 2007, iar cel de-al doilea a fost eliberat in 2015.

Bobby, iubeste din nou.

Chiar daca are 72 de ani, vedeta din „Dallas” nu a renuntat la iubire nici dupa decesul sotiei sale cu care a fost impreuna 34 de ani. Carlyn Rosser a decedat din cauza cancerului in 2017.

Intr-un interviu acordat emisiunii Extra produsa de studiourile Warner Bros, Patrick Duffy a declarat ca s-a indragostit de Linda de la primele intalniri pe care le-a avut cu actrita de 65 de ani, in 2019, potrivit Daily Mail.

Autor