Cum arata naturala? Andra are 33 de ani si a pozat fara pic de machiaj

Andra este una dintre cele mai indragite cantarete de la noi. S-a aratat acum in fata fanilor sai nemachiata, e naturala!

Urca pe scena in fata a sute de fani, are proiecte internationale cu artisti de top, e sotie si mama a doi copii superbi. Se pare ca Andra reuseste sa aiba o viata implinita pe toate planurile. Viata profesionala e in continua ascensiune, iar viata personala, de familie, e de nota zece!

Andra are milioane de fani in Romania, dar si peste hotare. Are o relatie speciala cu acestia pe care o intretine cu ajutorul retelelelor de socializare. Acum, cantareata s-a afisat in fata tuturor fara pic de machiaj. Artista de 33 de ani a pozat natural, asa cum este ea cand se trezeste dimineata. A avut si un mesaj despre perioada aceasta dificila prin care trecem:

Publicitate

“Singurul lucru bun al acestei perioade este ca reinvatam sa ne bucuram de lucrurile simple. Din criza asta vom iesi cu totii mai intelepti. Aveti grija de voi!”, scrie cezicelumea.ro

Andra in gradina

Fanii sai imedat au vazut pozele si i-au oferit peste 25.000 de like-uri. Unii au felicitat-o pentru aceste poze, i-au facut complimente: “Un om minunat, asta da plus valoare calitatilor artistice 😍😍sa va fereasca Dumnezeu de toate relele! (…) Esti o frumoasa sa aveti un paste fericit impreuna cu cei dragi tie”.

Altii i-au lasat cantaretei comentarii mai rautacioase, semn ca au pareri diferite: “La 33 de ani arati de 45🛑🚨,ce e cu tine? (…) 33 de ani ? For real? 😑 Va transforma machiajul”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.