Robert Negoita, filmat in parcul Parcul IOR, inchis din cauza coronavirusului, in timp ce mergea pe bicicleta . Ce spune primarul sectorului 3

Robert Negoita, primarul sectorului 3, a fost surprins astazi, prima zi de Paste, plimbandu-se in parcul IOR din Capitala, impreuna cu iubita sa. Edilul spune ca verifica starea parcului.

Desi parcurile din Bucuresti au fost inchise pe timpul starii de urgenta, primarul Sectorului 3 a dat o tura cu bicicleta. Telespectatoarea Digi24 care a surprins momentul povesteste ca primarul era imbracat in pantaloini scurti si avea un cos de picnic.

„La intrebarea mea de ce nu respecta regulile de interdictie de a intra in parc, mi-a raspuns: “verific ca totul sa fie in regula”, stand pe bicicleta in pantaloni scurti, cu un cos de picnic si cu iubita alaturi. Am vorbit pret de cateva minute. Dupa alte intrebari de ce ni se interzice noua, famiilor cu copii, intrarea in parc, mi-a raspuns ca nu el a inchis parcurile si nu el a dat ordonanta militara”, a scris pe Facebook Lilia Stana.

Edilul a aratat, pe contul sau de Facebook, ca vizita de astazi s-a datorat verificarii mentenantei parcului.

„Azi am dat o tura completa in Parcul IOR, fiindca nu reusisem de ceva timp sa fac asta. Am constatat, din pacate, ca desi exista personal alocat pentru mentenanta parcului, chiar si in aceasta perioada, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparatii la mobilierul stradal si pana la refacerea spatiilor verzi si a anumitor zone. Maine, am convocat o sedinta cu cei ce se ocupa de mentenanta Parcului IOR si le voi trasa cateva sarcini clare”, a scris pe Negoita.

Citeste si articolul :   Abhigya Anand, baiatul de 14 ani care a prezis pandemia de coronavirus avertizeaza ca o alta catastrofa globala va incepe

Autor