Cinci modalitati eficiente de a stimula cresterea parului

Multi oameni se plang adesea ca parul lor nu creste suficient de repede sau se deterioreaza. Din pacate, nu exista o modalitate magica de a creste parul  peste noapte , dar exista mai multe modalitati eficiente de a accelera cresterea parului si de a-i imbunatati starea.

Stil de viata sanatos

O dieta echilibrata este esentiala pentru cresterea si rezistenta parului. Daca urmati deseori diete stricte, in timp, acest lucru poate duce la cresterea si rarirea parului mai lenta din cauza lipsei de substante nutritive. O dieta sanatoasa ar trebui sa includa: fructe, legume, cereale integrale, o varietate de alimente proteice si grasimi sanatoase.

Verifica-ti nivelul de vitamine

Este posibil ca parul dvs. sa creasca greu t sau sa se deterioreze t puternic din cauza lipsei de vitamine si minerale. Puteti verifica nivelul nutrientilor din organism folosind teste. Daca lipsesc  vitamine sau minerale, consultati-va medicul pentru sfaturi cu privire la suplimentele speciale pentru deficitul de vitamine.

Evitati deteriorarea

Daca doriti sa va creasca parul, incercati sa evitati orice ar putea deteriora. De exemplu, substante chimice dure (vopsirea parului, nuantatori  , etc. ), ondulator , placi de indreptat, uscatoare de aer cald, stiluri frecvente de fixare etc.

Publicitate

Mentine parul si scalpul sanatos

Spalati-va parul numai atunci cand se murdareste , pentru a evita uscarea scalpului. Nu uitati sa utilizati produse care va ajuta sa va pastrati umezeala in par si sa preveniti varfurile uscate si fragile. Aceste produse includ: balsamuri,  masti, inclusiv cele de casa.

Incercati tratamente speciale

Pentru a intari parul si a spori cresterea acestuia, se folosesc, de asemenea, proceduri speciale, care pot fi recomabdate de un  dermatolog. Aceasta poate fi terapia cu ozon, terapia cu plasma, . Toate aceste proceduri sunt de obicei destul de scumpe, dar au un efect pe termen lung si au un efect bun asupra sanatatii parului.

Autor