Cum interpretam visele?

In acest articol, vom analiza 10 cosmaruri obisnuite pe care oamenii le viseaza cel mai adesea si vor incerca sa le descifreze.

1. Cineva te ataca sau trebuie sa fugi de cineva.

Daca intr-un vis esti fortat sa fugi de cineva sau sa respingi un atac, atunci in perioada actuala a vietii tale te confrunti cu situatii dificile, trebuie sa faci o alegere dificila, sau esti chinuit de frici si temeri.

Publicitate

2. Suferiti de vatamari, boli sau deces.

Visele despre  boala, vatamare sau moarte nu trebuie luate la propriu. In realitate  inseamna doar anumite schimbari in viata, inceputul a ceva nou, iar moartea indica faptul ca o anumita etapa dificila a ajuns la sfarsit.

3. Probleme cu vehiculul.

Orice transport dintr-un vis  poate reprezenta, de asemenea, anumite emotii. Aspectul unei masini este ideea ta externa despre lumea din jurul tau.

Publicitate

4. Pierderea sau deteriorarea  casei dumneavoastra.

Este destul de normal sa ai un astfel de vis. Cel mai important lucru este sa analizati cu atentie ceea ce ati vazut si sa trageti concluzii care sunt aplicabile realitatii. S-a stabilit ca casa visata personifica persoana insusi, unde interiorul este sinele tau interior, iar fatada este evaluarea ta fata de ceilalti.

Citeste si articolul :   Politele RCA pot fi prezentate si in format electronic, pe telefon

5. Esecul la un examen sau la o intalnire importanta, o problema dificila care nu poate fi rezolvata.

Chiar daca studiile tale sunt indepartate in trecut, poti sa visezi periodic la lucrari scolare, profesori stricti. Daca vezi ca ai esuat la un examen important, atunci aceasta este o descriere a gandurilor tale cu privire la cat de mult meritati cu adevarat ceva.

6. Catastrofa sau dezastru natural.

Astfel de vise ar trebui tratate cu grija, deoarece semnaleaza o iminenta suferinta. Poate ca in viata reala sunteti chinuiti de gandul ca nu veti face fata unor sarcini dificile, asa ca intr-un vis va pierdeti in daramaturi dupa dezastre naturale.

7. Sunteti imbracat  intr-un mod inadecvat, in timp ce va aflati intr-un loc public.

Acesta este cel mai comun cosmar pe care oamenii de toate varstele il vad in visele lor. Astfel de viziuni, de regula, joaca rolul de a masura stima de sine a unei persoane. Imbracamintea este ceva care va permite sa ascundeti ceea ce nu doriti cu adevarat sa stie altii.

Citeste si articolul :   Jaful anului 2020 in Franta: 9 milioane de euro furati dintr-o masina securizata

8. Telefon sau computer stricat, pierderea comunicarii.

Telefonul dvs. este rupt, nu exista nicio modalitate de a contacta pe nimeni sau nimeni nu ridica telefonul la celalalt capat al liniei … Orice vis de acest fel inseamna ca nu puteti ajunge la cealalta persoana la nivel emotional. Poate ca ati pierdut contactul cu un prieten apropiat sau a aparut o prapastie intre voi si persoana iubita.

9. Caderea de la o inaltime sau visul ca te ineci.

Asemenea vise sunt vazute de acei oameni al caror cap este in mod constant plin de probleme, prea multe sarcini si responsabilitati sunt puse pe umerii lor.

10. Esti pierdut sau nu poti iesi din capcana.

Daca intr-un vis esti prins sau te simti confuz, atunci aceleasi emotii te insotesc in viata reala. Astfel de vise indica existenta unor probleme interne, asa ca ar trebui sa acordati o atentie serioasa la ceea ce vedeti si sa incepeti sa actionati.

Autor