Care este femeia perfecta in functie de zodie

Berbec – temperament fierbinte si hotarare! In acelasi timp, ar trebui sa fie deschisa si sincera, cu un simt al umorului bine dezvoltat si un simt al datoriei. Berbecii sunt foarte gelosi, deci necesita loialitate suta la suta.

Femeia din zodia Taur  este capabila sa creeze cu usurinta un mediu emotional placut si are bune abilitati culinare. Tovarasul ideal Taur are un caracter calm, echilibrat, fiabilitate si un anumit grad de conservatorism. Mai mult, este inteligenta si responsabila. Acesti barbati apreciaza foarte mult fetele pasionate, dar care au o dispozitie calma si echilibrata. In exterior, aceasta este o femeie superba cu o perspectiva pamanteasca asupra vietii.

Femeile din zodia gemeni au  organizare mentala speciala. Femeia ideala este generoasa, prietenoasa, impartiala, erudita. Stie sa vada frumusetea in toate.   Este talentata si cuminte. Cel mai probabil, aceasta este o bruneta subtire si fragila, cu un mers accelerat.

Racul este o femeie, capabila sa fie o altruista completa, care se va multumi cu putin si se va darui in intregime. De obicei este o blonda de inaltime medie, cu ochi deschisi si par „sirena”. Ideal pentru reprezentantul acestei zodii este o femeie – o mama, o gospodina iubitoare, grijulie, excelenta, dedicata familiei si apartinand numai lui. O fata care seamana cu o mama.

Leul  este un aventurier amuzant care iubeste calatoriile, copiii si atentia tuturor. Este o femeie proeminenta cu un caracter luminos, unic, adesea demonstrativ. Trebuie sa radieze forta interioara, demnitate si incredere pentru a excela. Este foarte important ca ea sa aiba o figura regala, sa fie bogata spiritual si generoasa.

Fecioara este foarte selectiva in ceea ce priveste sexul opus. Are un caracter moale, docil, o personalitate bine rotunjita. Ea monitorizeaza curatenia casei si a relatiilor, este ingrijita. Va gandi de zece ori si va raspunde o data.

Balanta – O femeie capabila sa satisfaca toate nevoile spirituale si fizice. De regula, este un om de familie excelent, dar pentru ea este extrem de important ca toti membrii familiei sa-i recunoasca autoritatea, sa ia in considerare cuvantul rostit drept lege.

Scorpionul este o „persoana luptatoare” care incanta. Are o intuitie intima excelenta si simte subtil ceea ce are nevoie partenerul ei. Inteligenat, puternica, increzatore, dar feminina in acelasi timp.

Citeste si articolul :   Cele 4 zodii vor avea mare noroc in saptamana 14-20 noiembrie 2022. Care sunt acestea?

Sagetatorul este o femeie generoasa si cu inima buna. In plus, trebuie sa fie un iubita priceput, o mama grijulie si o gospodina economica. Iar parametrii sai fizici ar trebui sa fie cat mai apropiati de standardul 90x60x90. Barbatii prefera femeile care au interese, hobby-uri, pasiuni similare, cu care este placut sa calatoresti.

Capricorn – O modalitate de a intelege natura senzuala ascunsa. Respectabila, stabila, calma si atenta, onoreaza traditiile familiei si are propriile sale judecati cu privire la orice. Dezvolta toate detaliile. Romantica.

Varsatorul este un prietena si mama intr-una. Sotia este o inspiratie, care se va retrage periodic din crize de lene, se va proteja de rutina zilnica. Intr-un cuvant, transformati-va fiecare zi intr-o vacanta.

Pesti – are o intuitie foarte subtila, umanitate si calm  exterior. Stie intotdeauna sa-si stapaneasca emotiile, generoase, corecte si sincere. Alegerea unui partener pentru o lunga perioada de timp, dar alegerea este aproape intotdeauna corecta.

Autor