Ce a facut propietarul unui apartament in balcon. Putini ar face asa ceva

Proprietarul unui apartament a dat dovada ca iubeste foarte mult animalele. Acesta a construit un geam in balcon pentru patrupedul sau.

Romanul a dat dovada de inventivitate si a construit o fereastra speciala in balcon pentru animalul sau de companie. Imaginea a fost postata pe Facebook, iar peste 4000 de internauti au apreciat-o. De asemenea, postarea a avut peste 8000 de distribuiri.

Unul dintre cei care au vazut ideea pusa in practica au fotografiat catelul care se uita pe geam.

„Treceam prin cartier ca am zarit un balcon special, cum nu mai vazusem pana acum. M-am apropiat… avea doua geamuri, am crezut ca nu vad bine! Dar si mai important este ce am zarit pe geamul mic. Doi ochi blanzi ma priveau cu gingasie. Era un catelus pe care abia l-am observat de alb ce era!”, a remarcat trecatorul.

Publicitate

Asa se face ca imaginea a fost postata pe Facebook si atat a fost nevoie pentru a deveni virala.“Nu stiu cine este omul care s-a gandit sa faca asta dar asa ceva rar vezi! “, mai scrie in mesajul care insoteste imaginea cu simpaticul patruped.

Citeste si articolul :   15 fapte amuzante despre creier pe care nu le stiai

“Nu stiu cine a fost OMUL care s-a gandit sa-i fie bine necuvantatorului sau… dar stiu ca asa ceva rar vezi… OAMENI, adica”, scrie Societaea.ro pe Facebook.

“Cinste lui, intr-adevar un. om care se gandeste mereu sa-i fie cat mai bine celui mai bun si sincer prieten al omului.

Stima deosebita pentru asa grija. Pacat, ca nu pot face asa ceva si eu. Cred ca sotul nu mar sustine. Super.

Felicitari. O idee nemaipomenita. O voi pune si eu in practica.

Mai exista oameni cu suflet , care se gandesc la prietenii lor.

Omul asta chiar iubeste animalele”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate de internauti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.