Diana Sosoaca, petrecere live pe Facebook, cu zeci de oameni

Diana Sosoaca s-a filmat la o petrecere cu zeci de oameni in plina pandemie. Senatoarea AUR ii da dedicatii sefului DSU, Raed Arafat.

Mare chef cu lautari in plina pandemie. Avocata Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari, unde nimeni nu respecta masurile impuse de autoritati si a transmis totul live pe Facebook.

Senatoarea din partea formatiunii AUR  i-a transmis si o dedicatie speciala sefului DSU Raed Arafat.

“V-asteapta izbanda, v-asteapta si fratii, cu inima la trecatori. Ardealul, Ardealul, Ardealul ne cheama. Nadejdea e numai la noi. Noi suntem romani (…) Si pentru ca tot suntem live pe Facebook, vreau sa ii facem o dedicatie domnului Raed Arafat. Hai, baga-i ceva de romani”, a spus senatoarea AUR.

Publicitate

Diana Sosoaca este cunoscuta pentru modul in care indeamna oamenii sa nu respecte masurile si regulile impuse de pandemia de coronavirus, pandemie ce a ingenuncheat o planeta intreaga.

Invitata la „Sinteza Zilei”, avocata Sosoaca a spus clar ca nu va face vaccinul anti-coronavirus, sducand argumente proprii pentru a-si sustine punctul de vedere. Senatoarea AUR a sustinut ca multi oameni au murit sau mor in numar mare si nu de coronavirus.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, umilita: "Aceasta descreierata instiga oamenii la nerespectarea regulilor"

„Se moare si in afara caselor de batrani, se moare si in afara COVID-ului si se moare de multe alte boli in afara de COVID. Daca nu avem autopsii nu putem sti cu certitudine ca omul acela a murit de o boala provocata de COVID.Autopsiile sunt interzise de domnul doctor Raed Arafat, prin protocoalele pe care acesta le-a facut. Dansul da vina pe Ministerul Sanatatii, nu! Domnul Raed Arafat este cel care conduce absolut tot pe vreme de pandemie. Nu mai avem nici presedinte, domnul Raed Arafat este presedinte”, a declarat Sosoaca.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.