5 lucruri care pot fi folosite intr-un mod nou in viata de zi cu zi

Unele elemente aparent complet inutile care si-au indeplinit deja scopul pot primi o a doua viata pur si simplu folosindu-le in alte scopuri.

Am gasit cateva lucruri care pot fi utilizate in moduri noi si utile.

Periuta de dinti

Nu va grabiti sa aruncati vechea dvs. periuta de dinti. Va va servi perfect daca aveti nevoie sa curatati obiecte mici sau locuri greu accesibile.

Borcane

Borcanele de cafea instantanee cu capace stranse sunt perfecte pentru produse mici in vrac sau condimente. Doar in prealabil trebuie sa fie spalate si fierte bine, astfel incat aroma cafelei sa dispara, ceea ce poate afecta mirosul condimentelor. De asemenea, conservele mici (nu neaparat cele de cafea) pot fi folosite ca sfesnice sau vaze de flori.

Publicitate

Husa umbrela din tesatura

Daca aveti o umbrela inutila care se afla undeva, o puteti folosi pentru a stoca lucrurile mici pe care le purtati in geanta, astfel incat acestea sa nu se piarda in partea de jos.

Sticle de pulverizare

Sticlele de pulverizare mici sunt recipiente ideale pentru un antiseptic de casa. Sunt convenabile de utilizat, ajuta la cheltuirea economica a produsului si le poti transporta cu tine oriunde

Recipiente pentru oua

Cartoanele pentru oua sunt excelente pentru rasaduri. In plus, nu este deranjant  sa reutilizati recipientul in scopul acesta. Este mult mai convenabil sa le transportati intr-un pachet decat intr-o punga. Cei mai indrazneti pot face izolare fonica intr-un apartament din tavi pentru oua, lipind peretii cu ele. Dar acest lucru merita cu siguranta discutat cu toti locuitorii casei dvs., deoarece un astfel de design poate sa nu fie apreciat.

Sticle de plastic

Din sticlele de plastic poti face ghivece pentru flori.

Acest tip de ornament se realizeaza foarte simplu, iar pentru a-l confectiona ai nevoie de o sticla mare de plastic de la orice suc sau apa, markere permanente si vopsea.

Autor