Consumul de apa calda pe stomacul gol duce la rezultate neasteptate

Nu este o idee buna sa-ti incepi dimineata cu o ceasca de cafea aromata sau ceai dulce. Chiar si stomacului ii  ia timp sa se trezeasca. De aceea, medicii recomanda insistent sa incepeti sa va treziti cu apa calda.

Apa calda pe stomacul gol are numeroase beneficii. A bea o cana de apa calda pe zi este un obicei sanatos pe care merita sa-l adaugi in rutina zilnica. Vei fi suprins sa descoperi ca un lucru atat de simplu are atat de multe beneficii si niciun efect secundar.

Celor care nu pot bea pur si simplu apa curata dimineata li se permite sa adauge cateva picaturi de suc de lamaie . Consumul de apa pe stomacul gol declanseaza procese digestive care trezesc corpul. O atitudine atenta fata de trezirea matinala a intregului corp contribuie la normalizarea metabolismului si mai ales a digestiei. Cu toate acestea, expertii indica o serie de procese  pe care  le cauzeaza apa fierbinte pe stomacul gol:

Imbunatatirea circulatiei sangelui . Toxinele nocive si deseurile sunt indepartate de 3 ori mai repede. Ca rezultat, inclusiv circulatia sanguina se va imbunatati.

Curatarea intregului tract digestiv si imbunatatirea digestiei. Consumul de apa simpla dimineata devreme va va ajuta sa descompuneti resturile de alimente din stomac si va va tine ocupat pe tot parcursul zilei.

Pierderea in greutate – apa la temperatura camerei afecteaza metabolismul, imbunatatindu-l. In consecinta, grasimea va fi complet arsa intr-o perioada mai scurta de timp.

Intarzierea imbatranirii celulelor si a organelor interne . Aceasta manipulare incetineste cu adevarat procesul natural de imbatranire a corpului, datorita curatarii eficiente a toxinelor si imbunatateste starea pielii.

Amelioreaza disconfortul dupa supraalimentare . Datorita activarii accelerate a digestiei, apa calda favorizeaza defalcarea rapida si eliminarea excesului de alimente consumate de organism.

Publicitate

Publicitate

Autor