Curatarea naturala a baii cu 3 ingrediente de casa, usor si ecologic

In prezent, scopul este de a obtine „cele mai bune si mai eficiente produse chimice” pentru curatarea casei. Stiati ca puteti folosi ingrediente simple si naturale pe care le aveti la indemana?

Vei fi surprinsa sa vezi rezultatele obtinute! In randurile de mai jos va lasam cateva sfaturi despre curatarea baii, folosind nimic mai mult decat: otet alb, bicarbonat de sodiu si lamaie.

Pentru ce este fiecare lucru?

– Otetul actioneaza ca un dezinfectant, ucide germenii si neutralizeaza mirosurile urate.

– Bicarbonatul de sodiu actioneaza ca un dezinfectant puternic si elimina mirosurile neplacute. Poate fi folosit amestecat cu apa pentru curatarea podelelor, bailor, indepartarea petelor incapatanate, a aparatelor si chiar ca detergent pentru vase! Stiati?

Publicitate

– Lamaia are proprietati dezinfectante, de albire si antibacteriene, facandu-l un aliat perfect pentru a mentine casa curata si fara bacterii.

Publicitate

Cum sa le folositi?

Urmati aceste instructiuni:

– Pentru baterii: frecati bine cu lamaia taiata in doua sau inmuiati un burete in zeama si apoi clatiti cu apa fierbinte.

Citeste si articolul :   3 retete naturale pentru a curata perfect un cuptor cu microunde

– Pentru cada: presarati bicarbonat de sodiu pe suprafata de curatat. Apoi turnati otetul alb intr-un recipient pentru pulverizare si pulverizati peste bicarbonatul de sodiu raspandit pana cand incepe sa spumeze, apoi frecati.

Cum speli?

Amestecul de bicarbonat de sodiu si otet se transforma intr-o pasta. Frecati si apoi clatiti intreaga cada cu apa fierbinte. Asigurati-va ca clatiti bine pentru ca bicarbonatul de sodiu va lasa urme albe in urma.

– Pentru toaleta:  pesarati bicarbonat de sodiu si apoi pulverizati cu otet. Lasati-l sa-si faca treaba spumand cateva minute, apoi freacati cu o perie de toaleta. Apoi, pulverizati intreaga baie cu otet si curatati-o cu apa fierbinte.

Asta este tot! Intr-adevar foarte usor si rezultatele sunt la vedere.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.