Horoscop 15-21 martie 2021. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop 15-21 martie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu ne aduce vesti de la astre pentru perioada care urmeaza. Afla din randurile de mai jos ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop 15-21 martie 2021 pentru fiecare zodie in parte:

“Berbec

Pentru Berbeci, luni si marti sunt zile cu un tonus foarte bun. Sunt foarte energici si foarte hotarati. Luni este posibil sa se confrute cu superiorii sau sa fie foarte fermi si autoritari in a-si impune hotararile. Miercuri si joi, zile delicate mai ales cand vine vorba de bani. Atentie la cheltuieli neprevazute, mai ales in urma unor promisiuni lansate si care acum ar trebui onorate, invitatii diverse. Pe de alta parte, in afacerile lor sa se nu se dupa altii ci dupa ei si sa invete abilitati noi, care ii ajuta sa se descurce mai bine profesional. Calatorii in weekend.

Taur

Publicitate

Taurii, stau in expectativa luni si in prima parte a zilei marti. Mai degraba urmaresc ce fac altii, ce decizii se iau, ce ordine se dau. Si intervin foarte vehement miercuri si joi, se lupta pentru ideile lor, nu sunt de acord cu sefii lor, pot intra in coliziune cu autoritatile. Dar sunt de nezdruncinati in opiniile lor. Si le exprima cu foarte multa libertate, neconventional. Si de aceea pot surprinde sau pot strica o alianta cu cineva. Insa in weekend castiga bani sau gasesc soluii financiare pe cont propriu la proiectele lor.

Gemeni

Pentru Gemeni, saptamana incepe sub semnul popularitatii, prieteni, vesti, informatii, luni si marti. Atentie, insa! Miercuri, joi si vineri, dificultati din partea unora. Nu tin de greselile Gemenilor neaparat, sau sunt foarte vechi si au acum consecinte. Dar mai curand contextele geerate de altii pot sa ii afecteze si pe ei. Descopera ca nu mai pot face niste lucruri. Poate calatorii, sau nu li se rezolva niste acte. Nu prea au solutii acum, dar in weekend le vine o idee sau dau de persoana potrivita.

Citeste si articolul :   Vin bani pentru doua zodii chiar de Martisor. Horoscop 1-7 martie 2021.

Rac

Pentru Raci, luni si marti, autoritate, hotarare, e nevoie de forta, determinare sa-si atinga obiectivele, sa fie si suparatori de insistenti, dar rezolva multe lucruri. Miercuri si joi pot fi suprinsi de reactiile unor prieteni, poate aud si niste barfe la adresa lor dar e vorba mai mult de evenimentele care se intampla cu ceilalti, in jurul lor. Si pot fi surprinsi de hotararile pe care le iau unele persoane sau de demotivarea lor. Poate chiar partenerul de viata, pe care nu pot conta in acest moment. Dar solutiile apar si la ei in weekend. Si prin atitudinea lor de intelegere si ingaduinta sar si solutii, sfaturi de la altii.

Leu

Pentru Lei, o saptamana care incepe sub aspectul planurilor si proiectelor de viitor si acte care prind acesti pasi pe care trebuie sa ii bifeze pentru a-si atinge obiectivele. Si se lupta pentru niste aprobari, niste semnaturi, dar le obtin. Miercuri si joi sunt zile cu surprize. Hotarari ale unor autoritati sau sefi care le dau peste cap niste planuri cu care nu sunt de acord. Sunt dispute aprinse la mijlocul saptamanii si isi apara ideile. Ies dintr-un parteneriat daca lucrurile nu sunt corecte. In weekend au o dispozitie buna si se simt invingatori, alaturi de prieteni in mod special.

Fecioara

Fecioarele sunt atente la ce isi doreste cineva, o persoana importanta. Poate fi si un colaborator de care depind in acest moment. Si se straduiesc sa motiveze aceasta persoana. Miercuri si joi, zile delicate, mai ales din perspectiva unor acte importante pentru banii lor. Fie asteapta o semnatura de care depind, sau chiar un contract. Sunt surprinse Fecioarele de cum se pun lucrurile si solutiile apar in weekend. Ele iau o decizie care rezolva sau transeaza lucrurile. Sau isi asuma si merg mai departe.

Balanta

Pentru Balante, foarte sociale zilele de luni si marti. Intalniri si e important cum se prezinta la aceste intalniri pentru ca tin cont de feedback-ul pe care il primesc, ce parere au oamenii despre ele. Si e important sa fie asa. Miercuri si joi isi bat capul sa compenseze o pierdere financiara, sau se pune problema unei pierderi, mai ales daca cineva nu e in tabara lor sau nu isi face treaba. Preintampina acest lucru cu multe discutii si multa creativitate. Sunt negociatori foarte buni. In weekend, calatorii.

Citeste si articolul :   Horoscop 20- 27 septembrie. Zodiile norocoase

Scorpion

Scorpionii lucreaza contra cronometru luni si marti. Sunt foarte precisi, trebuie sa aiba date exacte, cifre. Miercuri si joi, multe dezbateri. Au nevoie de niste oameni cu care se intalnesc si care pot sa le puna niste probleme noi la care nu s-au gadit, desi si-au facut temele. Dar sunt zile cu surprize sau oamenii isi schimba dispozitia, dau inapoi, li se pare prea mult si au aceste negocieri. Trebuie sa impacheteze informatia in asa fel incat oamenii sa aiba curaj sa marseze. In weekend au niste vesti bune, inclusiv financiar.

Sagetator

Pentru Sagetatori, dispozitie foarte buna luni si marti, cu elan, entuziasm si umor. Miercuri si joi, insa, sunt zile dificile ca pentru toata lumea. Cineva din anturaj sau din echipa le face surprize sau nu mai e de gasit. Asa ca trebuie sa tina locul sau sa gaseasca solutii la niste situatii care se creeaza pentru moment si pentru care nu sunt neaparat pregatiti. E posibil sa abandoneze o activitate, chiar daca pierd bani, daca ea nu este legala sau le ridica niste probleme, nu au un act pregatit pentru a putea merge mai departe. Dar in weekend stau foarte bine la capitolul relatii, intelegere si negociere.

Capricorn

Pentru Capricori, luni si marti au o munca mai mult in singuratate pentru a fi foarte bine documetati si pregatiti pentru ce au de facut. Miercuri si joi, zile dificile, prin surprizele care apar, inclusiv financiar. Nu au bani, nu au resurse, pentru etapele pe care vor sa le bifeze. Genialitatea este in a colabora cu persoane care pot sa ii ajute sa gaseasca resurse care nu necesita atat de multi bani. Pot fi pusi in dificultate afectiv, sentimental, surprinsi de un gest pe care il face o persoana draga. Poate fi copilul, care le raspunde mai obraznic sau care are niste nevoi mai speciale in aceste zile si trebuie sa dovedeasca tact si simt pedagogic.

Citeste si articolul :   Horoscop 31 mai - 6 iunie 2021. Mercur retrograd schimba destine

Varsator

Pentru Varsatori, luni si marti sunt zile cu multe discutii, idei, le zbarnaie telefoanele si pun cap la cap niste informatii si alearga dupa aceste informatii. Miercuri si joi, delicat. In primul rand pentru ca trebuie sa se hotarasca daca merg inainte si daca asta le convine si daca asta se aseaza bine in ei, intr-un proiect, o alianta. Pe de alta parte, vesti suparatoare din casa, din familie, de la persoane apropiate. Poate chiar sunt nevoiti sa faca un drum sau sa scoata niste bani din buzunar pentru a repara ceva. Insa in weekend sunt intr-o forma grozava si cineva apropiat le face o surpriza, poate chiar un cadou.

Pesti

Pentru Pesti, saptamana incepe bine, luni si marti sub patronajul banilor. Sunt foarte eficienti, muncesc mult dar produc, au rezultate. Miercuri si joi insa, zile mai delicate din punct de vedere financiar, pentru ca banii nu sunt bine prinsi in acte. Le lipseste ceva la dosar, nu primesc o aprobare, ceva nu a fost facut la timp si se grabesc acum ca sa nu piarda prea mult. Nu au platit. taxa. Este o problema care ii poate necaji un pic dar pana la urma, la final de saptamana lucrurile se rezolva”, a spus Camelia Patrascanu la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.