Horoscop saptamanal 15 martie – 21 martie 2021

Horoscop Berbec 15 martie – 21 martie 2021

Daca te-ai nascut sub semnul Berbecului, nu-ti permite ganduri negative sau panica saptamana aceasta, chiar daca este legat de propria sanatate sau de cea a unei persoane dragi.

Evenimentele vor fi cu siguranta diferite, in majoritatea cazurilor asociate cu tratament de sustinere sau la domiciliu. Este util sa stii la inceputul saptamanii ca instabilitatea ta emotionala poate provoca probleme atat in dragoste, cat si in relatii. In cursul acestei saptamani, relatia ta cu persoanele nascute sub semnul Leului, Berbecului sau Sagetatorului va trece prin cateva incercari care vor fi nerabdatoare cu comentariile, actiunile sau deciziile tale.

Vestea buna este ca saptamana aceasta va fi de bun augur pentru contactele si angajamentele dvs. profesionale si de afaceri. Puteti obtine o noua oferta de munca sau puteti incepe o noua activitate, puteti gasi clienti noi sau parteneri de afaceri noi. Daca aveti obligatia de a rezolva un document prin intermediul unei agentii guvernamentale, bancare, fiscale sau de alta natura, acum este momentul potrivit pentru astfel de cazuri. In timpul saptamanii, veti avea conversatii sau intalniri interesante cu o femeie, cel mai probabil din cercul dvs. de prieteni.

Horoscop Taur 15 martie – 21 martie 2021

Daca te-ai nascut sub semnul Taurului, ai inainte o saptamana in care vei avea ocazia sa realizezi o dezvoltare importanta a planurilor . Cei dragi vor avea o problema financiara (posibil) grava in aceasta saptamana si  ar putea avea nevoie de ajutorul sau sfaturile dvs. pentru a le rezolva. In general, va sfatuiesc in aceste sapte zile sa evitati sfaturile sau promisiunile care sunt in vreun fel legate de bani. Poate ca evaluarea dvs. asupra unei anumite situatii se va dovedi a fi incorecta. In timpul saptamanii, aloca mai mult timp vietii tale personale, indiferent de situatia ta: singura, divortata etc.

Publicitate

Va fi important sa ramai stabil din punct de vedere emotional saptamana aceasta. Unele evenimente se vor desfasura rapid, iar acest lucru va poate provoca mai multa emotie si tensiune.

Horoscop Gemeni  15 martie – 21 martie 2021

Daca te-ai nascut sub semnul Gemenilor, ai inainte o saptamana in care poti face schimbari importante. Va poate aduce experiente foarte puternice sau poate fi amintit pentru totdeauna in viata voastra. Acestea vor fi zilele in care unii dintre voi vor avea curajul sa puna capat relatiilor, sa lucreze, sa planifice sau sa isi indeplineasca un angajament important. O saptamana poate fi un moment de cotitura in viata ta, sfarsitul unei etape de dezvoltare si inceputul uneia noi, posibil mai constructive.

Citeste si articolul :   4 semne zodiacale carora le place sa duca o viata simpla

Horoscop pentru Rac  15 martie – 21 martie 2021

Daca te-ai nascut sub semnul Racului, saptamana aceasta vei fi revoltat de incercarile de manipulare sau de angajare intr-un fel de intriga a oamenilor in care ai incredere . Pot exista incercari de a interveni in vreun fel in afacerile dvs. de familie sau in deciziile dvs. ca parinti (pentru cei dintre voi care au copii). In cursul acestei saptamani, astfel de interventii te vor enerva , deoarece ai suficienta intuitie, inteligenta sau experienta pentru a simti astfel de actiuni in timp. In aceste sapte zile, stiri, mesaje sau documente importante vor fi intarziate din diferite motive. Invata sa stochezi mai bine informatiile si documentele tale personale, deoarece in aceasta perioada exista riscul pierderii din neglijenta sau furt.

Horoscop Leu  15 martie – 21 martie 2021

Daca te-ai nascut sub semnul Leului, ai inainte o saptamana in care vei avea planuri sau asteptari legate de calatorii sau oameni din alta zona. Desigur, aceste evenimente se pot intampla in viitorul apropiat si, in aceste sapte zile, este posibil sa aveti nevoie de pregatire, cautare, stabilirea diferitelor contacte si multe altele. Saptamana va fi favorabila calatoriei sau sejurului pentru o anumita perioada de timp in alta localitate. In aceste sapte zile, poate aparea o obligatie sau un conflict legat de un document, contract sau acord de natura materiala sau proprietate.

Pot aparea probleme cu calitatea bunurilor sau echipamentelor pe care le-ati cumparat cu ceva timp in urma si care au deja unele defecte sau lipsa de functionalitate.

Horoscop Fecioara  15 martie – 21 martie 2021

Daca te-ai nascut sub semnul Fecioarei, saptamana aceasta iti va fi dificil sa te conectezi cu oameni care sunt bine cunoscuti pentru natura lor incapatanata si neinduplecata. Va vor jigni cu usurinta cu cuvinte, insulte sau acuzatii. Probabil ca le vei rezista cumva, dar cu siguranta nu iti vor placea rezultatele. Daca este posibil, pune capat acestei relatii. Nu mai fi supus unui astfel de abuz psihologic si emotional. In aceasta saptamana veti experimenta dezamagirea sau respingerea neasteptata a unei idei sau a unui plan cu cineva din familia dvs. Este posibil sa experimentati un moment de panica sau stres asociat cu un accident sau un eveniment neplacut in viata cuiva cunoscut.

Publicitate

In aceasta saptamana, multi dintre voi va vor lua timp sa discutati sau sa planificati diverse activitati pentru a va imbunatati bugetul gospodariei si a va creste veniturile. Nu vor lipsi oportunitatile pentru asta si totul va depinde de dorinta ta de a te dedica mai multor lucruri. I

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, joi, 5 noiembrie 2020. Ce se intampla astazi cu principalele valute

Horoscop Balanta  15 martie – 21 martie 2021

Daca te-ai nascut sub semnul Balantei, ai inainte o saptamana in care te vei angaja sa rezolvi diferite probleme legate de casa ta sau de rude. Uneori tensiunea este prea mare si trebuie sa fii rezistent din punct de vedere emotional. Acest lucru va va ajuta sa fiti inteligent cu privire la evenimente, mai ales atunci cand luati decizii. In general, in aceasta saptamana evenimente majore sau schimbari vor avea loc in casa ta sau iti vor afecta familia.

Pe parcursul acestei saptamani, pe langa stresul din viata de zi cu zi, vi se vor oferi multe momente placute. Vei primi un cadou  pentru casa ta sau pentru tine. Vei avea ocazia sa creezi noi relatii romantice sau sa le dezvolti pe cele existente (daca esti singur). Daca aveti in fata o relatie financiara, legata in principal de un document sau contract, va veni un moment de tensiune in care va fi bine sa cautati un compromis sau o solutie rapida.

Horoscop Scorpion  15 martie – 21 martie 2021

Daca te-ai nascut sub semnul Scorpionului, ai in fata o saptamana care ar putea aduce beneficii importante casei tale sau confortului tau personal. Folositi acest moment favorabil pentru a dezvolta idei care sunt interesante sau importante pentru dvs. Straduiti-va pentru progresul concret in treburile dvs., in special cele care va afecteaza casa sau familia. In aceasta saptamana va trebui sa arati mai multa empatie pentru necazurile din viata rudelor sau a prietenilor care locuiesc intr-o zona diferita.

Saptamana aceasta, dorinta cuiva de a se imprieteni cu tine te va descurca si vei incerca sa intelegi adevaratul motiv al acestui interes fata de tine. Saptamana va necesita decizii foarte atente de la dvs., dar nu va fie teama de schimbare, indiferent de ceea ce ar putea implica.

Horoscop Sagetator  15 martie – 21 martie 2021

Daca te-ai nascut sub semnul Sagetatorului, saptamana aceasta vei avea o perioada de dispozitie trista asociata cu o conversatie sau un eveniment de familie. Acestea sunt probabil lucruri pe care nu le poti controla. Cu toate acestea, impactul lor asupra vietii tale va fi puternic si iti va schimba obiceiurile sau rutina cu care esti obisnuit. Pot exista diverse evenimente in viata celor dragi care cauzeaza anxietate de orice fel.

In timpul saptamanii va exista un conflict foarte neplacut, dar il vei putea rezolva foarte repede. Este posibil sa fie nevoie de un compromis din partea dumneavoastra.

Citeste si articolul :   Rune 14 - 20 septembrie 2020. O saptamana nemaipomenita pentru trei zodii

Horoscop Capricorn  15 martie – 21 martie 2021

Daca te-ai nascut sub semnul Capricornului, saptamana aceasta vei primi stiri care te vor ajuta sa castigi mai multa claritate cu privire la desfasurarea unui eveniment legat de cineva din familia ta. Daca aveti o ruda sau un prieten care locuieste in alt oras sau tara, saptamana aceasta veti primi vesti importante sau interesante de la ei. Saptamana va fi favorabila pentru dezvoltarea afacerilor financiare, cu participarea prietenilor sau partenerilor de afaceri. Desigur, prognoza se refera la relatiile care au fost deja testate, nu la cele pe care le veti crea in aceste sapte zile.

Horoscop Varsator  15 martie – 21 martie 2021

Daca te-ai nascut sub semnul Varsatorului, saptamana aceasta vei avea un eveniment in familia sau rudele tale care va implica o persoana care locuieste la distanta, care a fost deja in strainatate sau cu care ai o relatie dificila. Un astfel de eveniment poate avea o mare varietate de personaje, precum si emotii care vor varia de la pozitiv la negativ. In aceasta saptamana veti incerca sa gasiti adevaratul motiv al actiunilor persoanelor nascute sub semnele de foc ale zodiacului, care au dus la unele pierderi: emotionale sau profesionale. Este posibil ca alte circumstante sa interfereze cu o conversatie directa cu aceasta persoana, in care ati putea obtine mult mai multa claritate.

Horoscop Pesti  15 martie – 21 martie 2021

Daca te-ai nascut sub semnul Pestilor, trebuie sa fii mai hotarat in sarcinile tale . Nu le amanati  pentru mai tarziu din cauza lenei, lipsei de ambitie, vointei sau refuzului de a depasi orice obstacole si dificultati. Daca depasiti aceste conditii negative, va puteti asigura o saptamana de succes. Ele iti vor  aduce realizari reale in lucruri importante pentru tine.

Unul dintre principalele riscuri, ca si pentru alte semne ale zodiacului, este provocarea sau exacerbarea conflictelor sau a situatiilor stresante. Amintiti-va ca aceste experiente vi se prezinta intotdeauna ca o incercare a credintei si caracterului vostru. Dezvoltare spirituala, toleranta pentru cei care sunt diferiti de tine. Daca sunteti multumit de ceea ce ati realizat la sfarsitul saptamanii, va depinde de modul in care va comportati in timpul acestor incercari ale vietii.

Publicitate

Autor