Luna iulie 2023 va fi exceptionala pentru aceste zodii

Datorita energiilor pozitive ale astrelor, luna iulie va fi promitatoare in special pentru 3 nativi ai zodiacului. Vor putea beneficia de vibratiile frumoase ale verii si de climatul sau cald. Si asta nu e tot! Planetele vor fi in intregime de partea lor, oferindu-le in urmatoarele zile noi oportunitati.

Ce semne zodiacale vor fi favorizate de astre in iulie?

Planetele actioneaza in favoarea a trei semne zodiacale in iulie. Vor avea in sfarsit un ragaz si vor putea profita de situatia economica favorabila din aceasta perioada. Daca esti una dintre aceste zodii, iata ce iti rezerva astrele pentru aceasta a doua luna de vara.

 Gemeni

Luna iulie rimeaza cu bucurie si bunastare. Nativul Gemeni straluceste si isi indeplineste toate dorintele cu finete si farmec.  La locul de munca, este un adevarat lider care stie sa federalizeze cu brio un grup pentru a realiza proiecte majore. Ghidat de astre , entuziasmul si implicarea puternica ii garanteaza succesul. Cu Mercur in Leu, soarta il va rasplati fara indoiala . Daca este in vacanta, nu va ezita sa propuna iesiri si sa le multumeasca celor dragi oferindu-le o atmosfera din ce in ce mai creativa. Un lucru este cert, in aceasta luna de iulie, Gemenii vor fi generosi si iuti la minte. El va fi capabil sa ia cele mai bune decizii in toate domeniile. Pe partea inimii, Venus in Gemeni ii ofera mai multa incredere pentru a-si oficializa relatia.

Leu

Acest al doilea semn se va simti rasfatat de soarta in iulie. Datorita lui Venus in Gemeni, isi poate pune cu usurinta ordine in viata. El va lasa apoi deoparte toate necazurile vietii de zi cu zi pentru a se concentra asupra lucrurilor esentiale. In general, luna iulie promite sa fie favorabila pentru aceasta zodie de Foc si ii rezerva cateva surprize frumoase. Sunt de asteptat schimbari, fie la serviciu sau acasa. Intr-adevar, o mutare sau o schimbare de loc de munca va fi benefica si ii va permite sa imbunatateasca considerabil aspectul material. Ca atare, Jupiter ofera un mic impuls finantelor sale, care au fost perturbate pana acum. La birou, Leul va da dovada de dinamism si creativitate.

Publicitate

Pesti

O luna bogata in experiente si descoperiri pentru nativul din Pesti. O persoana noua ar putea sa apara in viata acestui semn de Apa si sa o umple de bucurie. El gaseste apoi linistea  interioara pe care le cauta de luni de zile. Foarte comunicativi in iulie, Pestii vor fi apreciati si bine primiti de cei din jur. Isi exprima cu pasiune daruirea,  fie ca este cu familia sau cu anturajul profesional. Va trai apoi o vara senzationala si momente puternic  emotionale. El poate conta pe Venus in Rac pentru a reface legaturile si a initia noi relatii.  Este posibil sa-si schimbe chiar si cariera, ceea ce va necesita o pregatire profesionala suplimentara. Aceasta faza de tranzitie va fi salutata de acest semn de Apa, care urmareste sa traiasca pe deplin toate aceste experiente si sa-si imbogateasca viata de zi cu zi.

Autor