Simona Halep a pierdut locul 2 WTA

Simona Halep a primit cea mai trista veste dupa Australian Open, acolo unde a fost invinsa de marea ei rivala, Serena Williams.

Simona Halep a pierdut locul doi

Simona Halep a pierdut locul 2 WTA. Anuntul a fost facut public. Meciul pierdut in sferturi cu Serena Williams, 6-3, 6-3, dupa o partida care a durat 1 ora si 21 de minute a dus la stabilirea noului clasament.

Inainte de Australian Open 2021, Simona Halep era numarul doi mondial.

Naomi Osaka a trecut pe locul Simonei Halep

Japoneza Naomi Osaka a trecut in fata Simonei Halep. Astfel ne. 2 WTA este ocupat acum de jucatoarea japoneza Naomi Osaka, castigatoarea turneului Australian Open.

Publicitate

Naomi Osaka a castigat pentru a doua oara in cariera sa turneul Australian Open, invingand-o cu 6-4, 6-3 pe americanca Jennfer Brady, dupa o ora si 17 minute de joc, in finala disputata la Melbourne.

Japoneza in varsta de 23 de ani a vorbit dupa succesul in fata americancei Jennifer Brady cu 6-4, 6-3. O victorie care i-a adus al patrulea trofeu de Mare Slem al carierei, dupa cele de la US Open 2018 si 2020 si Australian Open 2019.

Citeste si articolul :   Simona Halep, anunt extrem de trist: "Trebuie sa ma retrag"

„Imi doresc si unul pe zgura pentru ca e turneul de Grand Slam care urmeaza. Trebuie sa incep sa ma simt confortabil si pe alte suprafete. Aceasta cred ca este cheia pentru ca nu am jucat la junioare deloc si nici nu am crescut pe iarba”, a spus Osaka.

„In materie de ce-mi doresc sa realizez este sa joc atat de mult incat la un moment dat sa intalnesc pe cineva intr-un meci care sa spuna ca am fost jucatoarea ei favorita. Cred ca ar fi cel mai tare lucru care mi s-ar putea intampla. Eu am avut aceste sentimente, din pacate nu am apucat sa evoluez contra lui Na Li”, a declarat Naomi Osaka.

Topul feminin mondial al tenisului este dominat, in continuare, de australianca Ashleigh Barty care continua sa fie in fruntea clasamentului WTA, la o distanta mare de urmaritoare, potrivit wtatennis.com.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.