Alex Velea, revoltat dupa scandalul de la Survivor: “E sarac lipit pamantului”

Zanni si Elena Marin, cei doi concurenti de la Survivor Romania au ajuns sa se certe crunt. Alex Velea ii ia apararealui Zanni, dupa ce acesta a fost acuzat ca a furat.

Recent, Elena Marin l-a acuzat pe Zanni ca i-ar fi furat mancarea.

Zannidache si-a iesit din pepeni in momentul in care a fost acuzat de Elena ca i-a furat mancare si a incaput sa o jigneasca.

“Termina mai repede ca te-am lasat prea mult sa vorbesti prost! A fost o seara in care m-ai facut caminist. Daca iti permiti sa ma tragi pe mine de urechi vreodata! Baba cloanta, cotoranta, ca-ti mai zic o data. Daca tu imi spui mie ca ti-am furat mancarea, iti mai spun o data, arunca-te in foc! Sari in foc in… Daca tu iti permiti sa imi spui mie ca ti-am furat mancarea si o fura Alexandra Stan, ca a recunoscut cand a plecat ca ti-a furat-o…”, a spus, revoltat, Zannidache.

Alex Velea spune ca Zanni este unul dintre cei mai cinstiti oameni.

„In ceea ce priveste incidentul cu Elena Marin, pot sa va spun ca nu sustin genul asta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o sa sustin mereu dreptatea. Nu vreau sa-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar va spun cu mana pe inima ca a fost acuzat pe nedrept ca e hot. Ala a fost momentul in care Zanni a innebunit. Zanni e sarac lipit pamantului, dar cinstit.

Citeste si articolul :   Cum arata Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr. A devenit o adevarata domnisoara.

E cum vreti voi, dar nu hot. Neavand cum sa-si dovedeasca nevinovatia a inceput sa acumuleze energie negativa. Si ieri a cedat in fata nervilor. Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-si exprima dreptatea si sunt convins ca o sa-si ceara scuze. Acolo, acum sau acasa, dupa terminarea concursului. Hai Zanni! Cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele!”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Autor