Anut de ultima ora despre Diana Sosoaca. De ce a fost data afara din AUR

Diana Sosoaca a fost exclusa din grupul parlamentar al Aliantei pentru Unirea Romanilor, dupa momentul din Parlament, in care sustinea ca vaccinul Pfizer/BioNTech „distruge matricea nationala a poporului roman”. Sorin Lavric, coleg de grup parlamentar, ar fi cerut ca microfonul sa fie taiat in timp ce vorbea senatoarea, drept urmare Diana Sosoaca l-a acuzat pe acesta de „misoginism sau politically correct”.

Diana Sosoaca a declarat fara sa prezinte vreo dovada, ca „femeile sunt omorate si se distruge matricea nationala a poporului roman! Puteti sa ma amendati, puteti sa faceti ce vreti, adevarul va iesi la iveala! Omorati Romania pas cu pas, vaccinand femeile, care duce la sterlitate”.

Discursul avocatei a fost insa intrerupt, iar microfonul a fost taiat.

Diana Sosoaca a transmis live pe Facebook:

Publicitate

„Declaratie politica intrerupta de Biroul Permanent al Senatului.

Publicitate

Pentru declaratii politice, politicianul nu raspunde. Este singura sansa sa spui ADEVARUL, asa cum il cunosti! A deranjat adevarul despre efectele adverse ale vaccinarii, sustinute de cercetarile Pfizer Biontech si acuzatiile impotriva clasei politice care distrug poporul roman! Daca toata lumea vrea sa ascunda adevarul, EU NU SUNT DISPUSA LA ACEST COMPROMIS!”

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania: record de decese si peste 6.000 de cazuri noi

Dupa numai cateva ore, Diana Sosoaca a scris un alt mesaj, cu majuscule: „DACA TOATA LUMEA VREA SA ASCUNDA ADEVARUL, EU NU SUNT DISPUSA LA ACEST COMPROMIS!”

De ce a fost exclusa Diana Sosoaca din grupul AUR

Dan Tanasa, parlamentar AUR a spus ce a determinat conducerea formatiunii sa ia aceasta decizie radicala. “Da! Din pacate va confirm aceasta decizie. Doamna Sosoaca nu a inteles care sunt regulile jocului.

Sunt decizii ale conducerii partidului. Decizii luate in frunte cu conducerea partidului, cu Claudiu Tarziu si George Simion.

Doamna Sosoaca vrea sa joace singura, pe terenul dansei. Nu are ce sa caute la o paranghelie cu lautari si sa transmita live pe facebook. E incompatibil cu ceea ce trebuie sa arate un senator AUR. E incompatibil cu ceea ce vrem sa transmitem noi ca oameni noi in politica din Romania”, a spus Dan Tanasa, in direct la Antena 3.

“Nu ma bucura decizia asta, dar sunt reguli care trebuie respectate de demnitari. Vrem o altfel de politica in Romania. Cand faci live pe facebook cu lautari nu e normal. Trebuie sa avem o anumita conduita. Sa o respectam”, a mai declarat Tanasa.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.