Diana Sosoaca a dezvaluit totul: “Nu am mai deschis seara televizorul de peste 15 ani”

Diana Sosoaca, senatoarea AUR, este una dintre cele mai controversate personaje din Romania. Avocata s-a facut cunoscuta prin indemnul oamenilor la nerespectarea regulilor impuse de pandemia de coronavirus.

Diana Sosoaca nu se uita la televizor.

Devenita parlamentar de Iasi la finele lunii decembrie, senatoarea Aur a povestit ce nu a mai facut de mai bine de 15 ani de zile.

Totusi, avocatei ii place sa fie in centrul atentiei si apare la multe dezbateri televizate. Cu toate acestea, ea spune ca nu ii place deloc sa priveasca la televizor. De mai bine de 15 ani, senatoarea nu mai apreciaza emisiunile tv.

Senatoarea a marturisit ca face o exceptie, seara. Aceasta cateva minute la emisiuni informative, pe diverse posturi pentru a se pune la punct cu „stirile si cu maniera in care cei din jurul tau vad sau interpreteaza lucrurile”.

”Cred ca nu am mai deschis seara televizorul de peste 15 ani. Sau sa fie 17 sau 18. Nu mai stiu. Nu ma regasesc in programele niciunei televiziuni si asta nu de ieri de azi. Am o singura exceptie, in fiecare seara ma uit cate zece minute sau un sfert de ceas la emisiuni informative, pe diverse posturi, nu doar la unul anume.

Alternez posturile intrucat vreau sa aflu puncte de vedere diverse. Fac asta fiindca in meseria de avocat iti prinde bine sa fii la punct cu stirile si cu maniera in care cei din jurul tau vad sau interpreteaza lucrurile. M-a ajutat chestia asta in cariera si am continuat sa fac asta si dupa decembrie incoace, de cand am devenit parlamentar.”, a declarat Diana Sosoaca.

Citeste si articolul :   Printul Harry si Meghan Markle, criticati aspru dupa interviul acordat: ”Vor avantajele vietii regale, dar nu si responsabilitatile!”

Diana Sosoaca prefera compania celor dragi

Avocata Sosoaca a marturisit ca prefera sa-si petreaca putinul timp ramas liber cu cei dragi.

„Prefer mai degraba compania alor mei dupa o zi intreaga de munca decat pe cea a televizorului. Cei care ma cunosc bine stiu ca sunt genul workaholic si ca atare clipele de relaxare, putine la numar, le umplu cu altceva decat oferta posturilor noastre de televiziune”, a mai spus Sosoaca.

Senatoare a mai dezvaluit ca prefera piesele de teatru pentru ca o relaxeaza si are mereu pe laptop o piesa sau doua. Printre actorii preferati se numara Victor Rebengiuc, Marcel Iures, dar si regretatul Bogdan Stanoevici.

„Am mereu cu mine in geanta laptopului o piesa sau doua de teatru. Ma relaxeaza teatrul si ca atare nu am de gand sa-l tradez prea curand”, a declarat Diana Sosoaca.

„Cine nu l-a vazut jucand pe Stanoevici in sau , a pierdut mult ratand intalnirea cu harul si darul acestui actor pe gustul meu. Asta a fost si unul dintre motivele pentru care am incercat sa aduc ceva lumina dupa decesul sau din spital, de luna trecuta”, a mai spus senatoarea AUR.

Autor