Sosoaca cere iesirea din UE si puscarie pentru anumiti jurnalisti. Publicatia controlata de Kremlin a laudat mesajul ei

Fosta senatoare AUR Diana Sosoaca a publicat un asa-numit “Edict al Democratiei si statului de drept in Romania“.

“Avand in vedere ca UE a devenit un factor de putere care isi permite sa se implice si sa influenteze deciziile pe plan national, incalcand grav Constitutia Romaniei, economia romaneasca este subminata de la nivel european, poporul roman este cobaiul experimentelor sociale ale UE, iar cetatenii romani nu sunt egali in drepturi cu cetatenii celorlalte state membre UE, fiind considerati cetateni de lumea a treia, ni se fura bogatiile tarii pas cu pas cu aportul UE, ni se incalca traditiile si istoria, ni se anuleaza identitatea si credintele, UE fiind factorul declansator si decisiv in adoptarea si implementarea tuturor deciziilor impotriva esentei neamului romanesc, solicitam iesirea din UE, deci ROEXIT ! Solicitam de urgenta organizarea unui referendum“, a cerut Sosoaca, intr-un document publicat de Sputnik Romania.

Avocata a propus ca jurnalistii “care au indus panica“ – adica au sustinut ca pandemia reprezinta un pericol – trebuie judecati pentru instigare la omor.

“Trusturile mass-media si jurnalistii, televiziunile care au indus panica, teroarea in cetatenii romani, care au interzis aparitia unor medici, juristi, politicieni, luptatori civici, preoti, cetateni romani etc care aveau si alte opinii decat cele ale Guvernului si institutiilor statului in pandemia de covid-19, care au interzis dreptul la libera exprimare, opinie etc in aceasta pandemie, vor fi imediat anchetati si deferiti justitiei pentru a fi condamnati pentru rele tratamente aplicate minorului, instigare la omor, hartuire, inducerea in eroare a opiniei publice cu informatii false, incalcarea drepturilor omului! Niciunul dintre cei gasiti vinovati nu vor mai putea sa isi exercite profesia de jurnalist si nici sa emita opinii publice“, a mai spus senatoarea.

Publicitate

Publicatia controlata de Kremlin a laudat mesajul senatoarei: “O miscarea politica de anvergura a Dianei Sosoaca – astfel se poate numi un anunt fulminant, care poate insemna si declansarea unui nou fenomen“, scrie newsweek.ro

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.