Liderul protestelor fata de vaccin din Zalau, dupa ce s-a infectat cu Covid: “Imi pare rau ca am fost impotriva vaccinarii.

Liderul protestelor anti vaccin din Zalau, Erno Kovacs, s-a infectat cu Covid si acum regreta ca nu s-a vaccinat.

De asemenea, Erno Kovacs, in varsta de 50 ani, spune ca de acum inainte va promova vaccinul. Barbatul a postat si o fotografie care il infatiseaza cu o masca de oxigen pe fata.

„Vaccinati-va dragii mei. Mie imi pare rau ca nu m-am vaccinat. Nu lasati sa treaca timpul. Imi pare rau ca am fost impotriva vaccinarii si contra COVID. Am sa promovez vaccinul. Medicii sunt eroi. Trebuie respectati, imi aplec capul in fata lor”, spune Erno Kovacs.

Critic infocat al vaccinarii si al virusului si lider al protestelor, barbatul le multumeste medicilor pentru eforturile facute pentru a-i salva pe cei infectati si isi cere iertare public pentru neincrederea pe care a avut-o. „Imi cer iertare pentru neincredere”.

“Multumesc din suflet tuturor medicilor de la spitalul de boli infectioase Zalau Sunteti adevarati eroi sunteti adevarati luptatori cu acest nenorocit de virus i-mi aplec capul in fata dumneavoastra”

Citeste si articolul :   Monica Pop, foc si para: "Avertizare! Inselatorie ordinara"

Erno Kovacs a iesit de mai multe ori in strada la proteste impotriva pandemiei de coronavirus si a masurilor impuse de autoritati. Acesta s-a aflat si alaturi de senatoarea Diana Sosoaca, cunoscuta pentru campaniile sale anti-vaccinare.