Dupa Diana Sosoaca, inca un parlamentar a fost dat afara din formatiunea AUR

Diana Sosoaca a fost data afara din Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR). Conducerea Aliantei a luata aceasta decizie dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari si a transmis totul live pe Facebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al Romaniei, conform spuselor liderilor AUR, dar si pentru alte greseli mari.

De asemenea, pe langa senatoarea Diana Sosoaca, a mai fost dat afara un parlamentar al formatiunii care avea probleme cu legea.

“Doamna Sosoaca va parasi toate functiile pe care le detinea din postura de parlamentar AUR. Am decis sa-l excludem si pe deputatul cu probleme penale. Sunt excluderi, nu sunt parlamentari care au fost cumparati”, a declarat deputatul AUR Dan Tanasa, potrivit Antena 3.

Presedintele AUR Bihor, Mihai Lasca, ales deputat la alegerile parlamentare, a fost condamnat penal pentru loviri si judecat pentru constituirea unui grup criminal organizat.

Deputatul in varsta de 40 ani, patron al unei firme de paza, a fost trimis in judecata intr-un dosar al procurorilor DIICOT pentru constituire de grup criminal organizat care avea ca scop racolarea de persoane afro-asiatice aflate in Romania si calauzirea lor in Ungaria.

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, luni, 9 noiembrie 2020. Ce se intampla cu principalele valute la inceput de saptamana

In rechizitoriul procurorilor DIICOT sunt citate o serie de discutii telefonice in care Lasca vorbea cu complicii sai despre „oile alea negre” sau „mieluseii aia negri”, care vor veni „in flux normal” si in numar mare pentru a fi scoase din tara, avand „vreo saizeci pe stoc, saptezeci de miei. Si dupa aia mai culeg”.

Autor