Schimbul criptografic promite sa abordeze cea mai mare provocare din industrie

Schimbul de active digitale a numit un nou CEO a carui prioritate principala este educarea consumatorilor cu privire la modul in care pot beneficia de criptomonede.

Industria criptografica a parcurs un drum lung in ultimii ani – iar acum, monedele digitale sunt usor accesibile pentru majoritatea consumatorilor din intreaga lume. Dar un schimb sustine ca exista o problema mult mai mare de rezolvat: educarea consumatorilor cu privire la modul in care aceste active le pot aduce beneficii.

Blocktrade spune ca intentioneaza sa-si extinda exponential baza de utilizatori in 2021 si lucreaza pentru a crea o platforma avansata, usor de utilizat si functionala. Fundamentarea acestei strategii este o bogatie de resurse educationale care ii vor ajuta pe noii veniti sa invete tot ce trebuie sa stie despre piete, jucatori cheie si reguli.

Bernhard Blaha, un antreprenor care a lansat anterior platforma de jocuri bazata pe blockchain Herosphere, s-a alaturat Blocktrade ca CEO – si are planuri ambitioase de a oferi tuturor acces la pietele criptografice in urmatorii ani.

Publicitate

Compania spune ca face lumina asupra criptomonedelor – adesea considerate un subiect greu de inteles de catre public din cauza naturii sale tehnice – prin producerea de caracteristici simple, usor de urmarit si incurajand comunitatea sa isi transmita cunostintele.

Citeste si articolul :   Bitcoin va disparea de pe piata criptomonedelor, conform criticului Anatoly Aksakov

Aceasta implica o intelegere clara a diferitelor jetoane sau monede, ceea ce reprezinta si abilitarea consumatorilor cu abilitatile de care au nevoie pentru a face evaluari corecte si durabile pentru ei insisi. De aici, aceste cunostinte pot fi folosite pentru a lua decizii in cunostinta de cauza, rezultand o gestionare inteligenta a portofoliului.

Blaha a declarat pentru Cointelegraph: „Este o oportunitate extraordinara pentru mine, in calitate de CEO al Blocktrade, sa intru la bord intr-un moment in care ne aflam din nou in mijlocul unei piete deschise. Activele digitale vor domina viitorul serviciilor financiare si al vietii in general si ma voi asigura ca Blocktrade este un jucator respectat si de succes pe piata internationala. ”

O piata maturizata

Blocktrade , care urmeaza sa stranga fonduri suplimentare printr-o oferta de valori mobiliare, declara ca si-a finalizat in mod legal mutarea intr-o noua jurisdictie si va relua operatiunile sub un nou flag in primul trimestru al anului 2021.

Instrumentele utilizate pentru aceasta oferta sunt vazute ca o previzualizare pentru o suita extinsa de servicii care vor fi puse la dispozitia altora, facand din Blocktrade un driver pentru intreaga piata. „Este important pentru noi sa ne schimbam perspectiva si sa ne evaluam intelegerea modului in care utilizatorii doresc sa utilizeze schimburile”, a spus Blaha.

Blocktrade va indeplini dorintele utilizatorilor sai prin dezvoltarea unui ecosistem complet format dintr-o varietate de servicii, schimbul fiind un hub central. Prioritatile platformei includ educatia, aducerea unei varietati de servicii intr-un singur loc si inovarea in sistemele existente.

Citeste si articolul :   Voyager Token (VGX) castiga 926% pe masura ce fuziunile si achizitiile aduc noi utilizatori

Foaia de parcurs extinsa a bursei pentru viitor vine pe masura ce piata criptografica atinge un nou nivel de maturitate, precum Bitcoin atragand cerere noua din partea institutiilor. Interesul in randul investitorilor cu amanuntul a crescut, de asemenea, activele digitale fiind supuse unei acoperiri tot mai mari in mass-media de curand.

Cu toate acestea, Blocktrade spune ca majoritatea oamenilor nu participa pe pietele financiare, inclusiv in spatiul criptografic, deoarece nu au cunostintele necesare pentru a investi in incredere. Schimbul citeaza cercetari care arata ca doar 15,2% dintre adultii din Germania au in prezent expunere la actiuni sau fonduri de capitaluri proprii – o imagine reprodusa la nivel international.

Blaha spune ca acesta este un subiect pe care il simte cu pasiune. In 2018, a co-creat Asociatia Activelor Digitale din Austria, care isi propune sa sprijine start-up-urile cripto si sa ofere informatii clare publicului larg si comunitatii de afaceri.

„Puterea comunitatii”

Platforma Blocktrade este disponibila pe web, precum si prin Google Play si App Store-ul Apple. Pe site-ul sau, bursa se descrie pe sine ca „piata activelor pentru toti” – si sustine puterea comunitatii si a increderii.

Citeste si articolul :   Criptomoneda Firo sufera un atac de 51%

Avand in vedere pozitionarea ca piata a activelor digitale, mai degraba decat un schimb pur de criptografie, caracteristicile si frontend-ul Blocktrade vor fi revizuite si relansate, cu accent pe utilizabilitate in anul urmator. Blocktrade va fi unul dintre primele schimburi de active digitale care isi va integra propriul proces de crowdfunding pentru strangerea de fonduri pentru noi proiecte – si va oferi oferte de securitate sau oferte de jetoane de securitate cu partenerii de licentiere.

In acest fel, intregul proces de digitalizare a activelor, inclusiv deschiderile pe piata secundara, va fi realizat pe o singura platforma. Avand in vedere ca activele digitale vor avea un rol mai semnificativ in economia globala in anii 2020, Blocktrade spune ca se pozitioneaza ca viitor al finantelor.

Publicitate

Publicitate

Autor