Remedii naturale pentru durerile de cap

Principala cauza a cefaleei si a memoriei slabe este infundarea  vaselor  de sange  in creier. La fel ca toate tesuturile din corpul nostru, creierul are nevoie de o curatare constanta.

Excesul de sare, grasime si toxine se acumuleaza in vase, formand placi ateromatoase. Curatarea vaselor de sange de excesul de colesterol acumulat are loc in mod natural, trebuie doar sa adaugati anumite alimente in meniu! Vase de sange flexibile, elastice si tinere vor contribui la o buna alimentare cu sange a creierului si la buna functionare a acestuia.

Consultati lista noastra de produse pentru a va ajuta sa ganditi clar la orice varsta! Sunt deosebit de utile pentru cei care sufera in mod constant de dureri de cap.

1. Nucile in miere

Sezdrobesc  nucile intr-un blender sau se toaca. Adaugati miere. Masa trebuie sa fie suficient de groasa. Adaugati niste scortisoara si ghimbir, daca doriti. Pastrati amestecul in frigider, nu uitati sa  luati  cate 1 lingura de 3 ori pe zi  inainte de a manca. Nucile chiar seamana vizual cu creierul – substantele continute in ele vor avea grija de cel mai important organ.

Publicitate

2. Suc de ceapa cu miere

Se amesteca 1 cana de miere cu 1/3 cana de suc de ceapa. Pastrati acest amestec nu foarte gustos, dar foarte sanatos, in frigider. Consumati 1 lingurita de 3 ori pe zi. Pe langa curatarea vaselor de sange, acest remediu are un alt efect de vindecare – cresterea imunitatii.

3. Rodie, mar, suc de morcovi

Sucul nu trebuie cumparat – faceti singur suc natural. Sucul din aceste fructe curata foarte bine vasele de sange. Consumati jumatate de pahar de suc in fiecare zi inainte de mese, pentru cele mai bune rezultate  il puteti comsuma de mai multe ori pe zi.

4. Infuzie de brusture

Cursul tratamentului cu brusture este de o luna. Uscati radacinile de brusture. Se toarna 10 g de radacini uscate cu apa clocotita si se lasa sa se infuzeze intr-un termos timp de aproximativ 10 ore. Se strecoara infuzia, se pastreaza la frigider. Luati 4 linguri  cu 30 de minute inainte de micul dejun. Radacina de brusture este, de asemenea, foarte benefica pentru sistemul digestiv.

Citeste si articolul :   Clementine: beneficii si diferente fata de mandarine

5. Fructe uscate si mandarine

Aceste alimente delicioase vor intari sanatatea generala si vor ajuta la curatarea vaselor de sange! In fiecare zi, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun, mancati 1 mandarina, o mana mica de stafide si cateva nuci. Dupa 15 minute, asigurati-va ca beti 1 pahar de apa cu suc de lamaie, dupa alte 15 minute puteti lua micul dejun.

Publicitate

Autor