Horoscop de compatibilitate pentru semne zodiacale

Astrologia compatibilitatii este intotdeauna de mare interes. Cunoasterea principiilor de baza conform carora se formeaza o relatie  va ajuta la intelegerea a ceea ce simte persoana iubita, cum sa se comporte astfel incat placerea comunicarii sa fie reciproca. Compatibilitatea semnelor zodiacale nu garanteaza dragostea in cuplu; dar datorita ei iubitorii realizeaza armonie. Verificarea compatibilitatii cu semnele zodiacale va permite sa determinati care sunt adevaratele probleme ale unui cuplu, sa gasiti modalitati de a le rezolva si sa mentineti forta sentimentelor.

Horoscop de compatibilitate pentru Berbec

Berbecul se simte armonios in relatiile cu Leul si Sagetatorul, invata sa priveasca filozofic viata cu Varsatorul si sunt plini de optimism si entuziasm daca Gemenii sau Balanta sunt in apropiere.

Horoscop de compatibilitate pentru Taur

Taurul se intelege bine cu reprezentantii semnului lor, gasesc cu usurinta un limbaj comun cu Fecioarele si Capricornii intelepti, au sentimente surprinzator de puternice si profunde pentru Rac, Scorpion sau Pesti.

Citeste si articolul :   Incepe vremea lor de aur, aceste 3 zodii vor primi o suma neasteptata de bani si vesti bune

Horoscop de compatibilitate pentru Gemeni

Gemenii contradictorii gasesc intelegere cu Varsatorul si Balanta, care sunt condescendenti fata de punctele lor slabe. Relatiile cu reprezentantii semnelor de foc – Berbec, Leu si Balanta – ii ajuta sa descopere noi bucurii in viata.

Horoscop de compatibilitate a Racului

Racii romantici si sensibili primesc sprijin din partea reprezentantilor elementului Apa – Scorpioni si Pesti, iar in relatiile cu semnele pamantului – Taur, Fecioara si Capricorn – gasesc pacea, increderea si stabilitatea,  care le lipseste atat de mult.

Horoscop de compatibilitate pentru Leu

Leii intotdeauna vizibili si foarte mandri pot crea aliante armonioase cu reprezentantii semnelor de foc – Berbec, Leu si Sagetator. Iar comunicarea cu Gemeni, Balanta si Varsator va aduce bucurii simple in viata lor si va oferi o multime de emotii pozitive puternice.

Horoscop de compatibilitate pentru Fecioara

Fecioarele atente si cu sange rece se simt confortabil alaturi de alte Fecioare, precum si calmul Taurului si Capricornilor predispusi la reflectie. Relatiile cu Racul, Scorpionul si Pestii pot fi mai stresante, dar si ele functioneaza bine.

Citeste si articolul :   Sfatul zilei de 4 decembrie. Succesul va veni pentru cei care cred in ei insisi

Horoscop compatibilitate Balanta

Balanta prietenoasa creeaza relatii pline de intelegere si bucurie cu alti reprezentanti ai elementului aerian – Gemeni, Varsator si Balanta si poate trezi sentimente puternice in Berbec, Leu si Sagetator.

Horoscop de compatibilitate Scorpion

Misteriosul si polifaceticul Scorpion poate forma aliante armonioase cu Racii si Pestii, care ii vor admira la nesfarsit si isi vor gasi puterea datorita dragostei  intelegatorului Taurului, Fecioarei si Capricornilor.

Horoscop de compatibilitate pentru Sagetator

Pentru lacomii semnului  Sagetator, aliantele cu alti Sagetatori si energici Berbec si Leu au succes. Relatiile cu semnele aeriene – Gemeni, Balanta si Varsator, sunt bune, sunt capabili sa arate flexibilitate, sa se acorde valului dorit.

Horoscop de compatibilitate pentru Capricorn

Capricornii  se simt bine in relatiile cu semnele pamantului – Taur, Fecioara si Capricorni, cu care au multe in comun, si se bucura, de asemenea, de apropierea Racului, Scorpionului si Pestilor, a caror profunzime spirituala este fascinanta.

Horoscop de compatibilitate pentru Varsator

Varsatorul ironic, independent devine mai moale si relaxat in relatiile cu semnele de aer – Gemeni, Balanta, Varsator. Dar in comunicarea cu Berbecul, Leul si Sagetatorul, exista intotdeauna tensiune – totusi, placuta.

Citeste si articolul :   Cele mai fericite luni din 2022

Horoscop de compatibilitate pentru Pesti

Pestii, al caror caracter combina visul si practicitatea, primesc intelegere si sprijin in relatiile cu semnele apei – Rac, Scorpion si Pesti. Iar apropierea Taurului, Fecioarei si Capricornului ii invata sa se bucure de lucruri simple si ofera liniste sufleteasca.

Autor