Doliu in lumea muzicii populare! Sotul unei cunoscute soliste de muzica populara a decedat in timp ce statea la coada la taxe si impozite

Tragedie in familia Marcelei Fota. Solista de muzica populara traieste un adevarat cosmar, dupa ce sotul ei a suferit un infarct si decedat. Sotul solistei avea 47 de ani.

Barbatul facut infarct chiar in timp ce se afla la coada la Serviciul de Taxe si Impozite din Craiova. Cadrele medicale l-au resuscitat minute in sir, dar nu s-a mai putut face nimic.

Marcela Fota se casatorise cu iubitul sau anul trecut, in luna februarie, dupa 13 ani de relatie. Cei doi au impreuna un baietel.

Sotul Marcelei Fota a decedat

Publicitate

Politisti din cadrul Sectiei 4 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la paftul ca unei persoane i s-a facut rau in incinta unui birou de copiat acte din zona Pietei Centrale, din Craiova.

Politisti au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie adusa in discutie o solutie legala prin unitatea de parchet competenta. Va avea loc si efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea politica din Romania. S-a stins fostul presedinte al Senatului. Anuntul a fost facut de Adrian Nastase

„In cursul acestei zile, politisti din cadrul Sectiei 4 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca unei persoane i s-a facut rau in incinta unui birou de copiat acte din zona Pietei Centrale, din Craiova.

La fata locului s-au deplasat politistii care au identificat un barbat de 47 ani, caruia i se efectuau manevre de resuscitare de catre un echipaj al Serviciului de Ambulanta Dolj fara succes insa, fiind declarat decesul acestuia.

In cauza, a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie propusa solutie legala prin unitatea de parchet competenta.

Totodata a fost dispusa efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, au declarat reprezentantii IPJ Dolj.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.