Imagini cutremuratoare cu coada de dricuri de la morga din Craiova. Managerul confirma ca au fost mai multe decese din cauza virusului

Imagini cutremuratoare. In aceasta saptamana, pe retelele de socializare au fost distribuite mai multe imagini dureroase cu coada de dricuri formata la morga Spitalului Judetean din Craiova.

Imaginile, surprinse de un craiovean, au fost postate initial pe Reddit, iar autenticitatea lor a fost confirmata pentru Gazeta de Sud de managerul spitalului, Laurentiu Ivanovici. Acesta a mai precizat ca fotografiile respective au fost facute marti, cand numarul de decese din spital a fost mare, cele mai multe fiind provocate de de COVID.

„Marti si miercuri au fost multe decese. Fotografia a fost facuta marti”, a spus Laurentiu Ivanovici.

Publicitate

Managerul spitalului a mai precizat ca marti au fost 15 pacienti eliberati de la morga spitalului, dintre care 13 decese erau asociate COVID.

„Marti au fost eliberati 13 pacienti Covid decedati, dintre care 5 au decedat luni. Miercuri au decedat alti 6 pacienti COVID”, a mai declarat pentru sursa citata Laurentiu Ivanovici.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.