Noile masuri, gandite pentru a incetini efectiv raspandirea virusului

Noile masuri luate de Guvern sunt gandite pentru a incetini raspandirea virusului, iar rezultatele se vor vedea peste doua sau trei saptamani, spune Klaus Iohannis.

„Pandemia, din pacate, este o ingrijorare din ce in ce mai mare pentru noi. Ati vazut cu siguranta datele. Din pacate astazi am trecut efectiv de 10.000 de persoane nou infectate si am prevazut aceasta situatie inca de aseara impreuna cu guvernul noi masuri noi masuri care au fost bine gandite, masuri ferme, care vor fi aplicate incepand de luni, deci de saptamana viitoare, masuri care sunt gandite pentru a incetini semnificativ extinderea pandemiei, deci care sunt gandite pentru a incetini efectiv raspandirea virusului in populatie. Sunt masuri care cu siguranta vor duce la o incetinire a raspandirii virusului, masuri care ne afecteaza pe toti, dar in astfel de circumstante de pandemie trebuie sa fim uniti, noi toti sa fim o echipa, toti romanii sa fim o echipa si in final sa trecem cu bine peste aceasta pandemie”, spune Klaus Iohannis.

El mentioneaza ca rezultatul restrictiilor aprobate joi seara de Executiv vor fi vizibile peste doua-trei saptamani.

Citeste si articolul :   Coronavirus Romania, sambata, 16 mai 2020. Cum arata bilantul de azi, in a doua zi de relaxare. Anuntul oficial

„Multe din masurile care au fost decise ieri au fost asteptate de fapt si pot sa va asigur ca toate aceste masuri au fost discutate cu experti cu specialisti si asteptam sigur primele rezultate abia peste doua sau trei saptamani. Toate aceste masuri care au fost discutate si vor fi puse in practica astazi, maine, poimaine sunt masuri care necesita un timp suficient de lung pentru a produce rezultate”, conchide seful statului.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.