Tragedie fara margini in Romania. Doi barbati s-au stins, iar doua copile sunt in stare grava

Tragedie in Romania. Un accident rutier extrem de grav a avut loc in Arad. Doi barbati si-au pierdut viata, iar doua adolescente de 12 si 13 ani sunt in stare foarte grava. Anuntul a fost facut cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad.

Astfel, accidentul a avut loc pe DN7, in dreptul Localitatii Julita, Comuna Varadia de Mures. In incident au fost implicate un autocamion cu prelata si un autoturism.

Doi barbati care se aflau in autoturism au decedat pe loc, iar fetele care eram in acelasi autovehicul sunt grav ranite si se zbat intre viata si moarte.

Ce spun reprezentantii ISU Arad

Publicitate

Publicitate

„Cei doi minori, doua fete, de 12 si 13 ani, sunt constiente, cu multiple traumatisme, li s-au acordat ingrijiri medicale de catre SMURD Barzava. Una a fost preluata de catre elicopterul SMURD, stabila cu multiple traumatisme.

A doua a fost preluata de catre SAJ Lipova, in stare grava, dar constienta si va fi preluata de catre echipajul SMURD TIM al Detasamentului de Pompieri Arad”, a fost comunicatul transmis de ISU.

Citeste si articolul :   Lista statelor si zonelor considerate cu risc epidemiologic ridicat.

Starea precara a drumurilor este motivul principal invocat de soferii romani atunci cand vine vorba de cauza accidentelor rutiere grave. Totusi, un studiu guvernamental arata ca principalele motive tin de comportamentul iresponsabil al soferilor, nu doar de drumuri (acestea au si ele importanta lor, ce-i drept).

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.