Ce a decis instanta in cazul femeii care a atacat-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie”

Femeia care a lovit-o si adesfigurat-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie”, a fost arestata, pentru o perioada de 30 de zile. Deciziaa venit  la scurt timp dupa ce agresoarea si-a schimbat declaratia si a recunoscut ca victima nu i-a rupt stergatorul de la masina.

Conform informatiilor transmise de anchetatori, femeia ar fi revenit asupra declaratiei initiale, in care spunea ca a actionat la nervi pentru ca victima ei, Cristina Joia i-ar fi rupt stergatorul de la masina. Pana la urma, agresoarea a recunoscut in fata magistratilor ca designerul din emisiunea „Visuri la cheie” doar i l-a ridicat, cel mai probabil pentru a o atentiona ca a parcat in loc nepermis.

Tanara de 34 de ani a fost retinuta sub acuzatia de loviri si alte violente. Politistii au preluat imaginile agresiunii, filmate de camerele de supraveghere ale magazinului in care s-a petrecut atacul.

Identificata cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere suspecta a fost gasita intr-o locuinta din sectorul 5, dupa ce politistii au cautat-o fara succes la adresa din buletin.

Citeste si articolul :   Test COVID-19 negativ cerut la intrarea in Spania pentru toti cei care vin din tari cu risc

Femeia a dat cateva explicatii surprinzatoare pentru PROTV

-Ce s-a intamplat?

„Mi-a rupt stergatorul de la masina!”

-Si asta a justificat sa fiti atat de violenta?

„Nu sunt violenta!”

– Si de ce ati lovit-o atat de puternic?

„Nu am lovit-o, pur si simplu, atat de puternic. I-am dat un branci, intr-adevar. Pentru ca mi-a rupt stergatorul de la masina, m-a injurat, m-a facut tiganca”

-Si solutia este sa o lovesti?

„Nu, nu e asta o solutie”

-Ati vazut ca ati lasat-o acolo intr-o balta de sange

„Nu era nicio balta de sange, am lovit-o pur si simplu, atat.”

Pe baza raportului preliminar al medicilor legisti, anchetatorii de la sectia 14 au incadrat incidentul de sambata la infractiunea de loviri si alte violente, o infractiune pentru care Codul Penal prevede o pedeapsa maxima de 5 ani de inchisoare. Totusi, pana la o decizie definitiva de condamnare, suspecta se bucura de prezumtia de nevinovatie.

Autor