Ce a decis instanta in cazul femeii care a atacat-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie”

Femeia care a lovit-o si adesfigurat-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie”, a fost arestata, pentru o perioada de 30 de zile. Deciziaa venit  la scurt timp dupa ce agresoarea si-a schimbat declaratia si a recunoscut ca victima nu i-a rupt stergatorul de la masina.

Conform informatiilor transmise de anchetatori, femeia ar fi revenit asupra declaratiei initiale, in care spunea ca a actionat la nervi pentru ca victima ei, Cristina Joia i-ar fi rupt stergatorul de la masina. Pana la urma, agresoarea a recunoscut in fata magistratilor ca designerul din emisiunea „Visuri la cheie” doar i l-a ridicat, cel mai probabil pentru a o atentiona ca a parcat in loc nepermis.

Tanara de 34 de ani a fost retinuta sub acuzatia de loviri si alte violente. Politistii au preluat imaginile agresiunii, filmate de camerele de supraveghere ale magazinului in care s-a petrecut atacul.

Identificata cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere suspecta a fost gasita intr-o locuinta din sectorul 5, dupa ce politistii au cautat-o fara succes la adresa din buletin.

Publicitate

Femeia a dat cateva explicatii surprinzatoare pentru PROTV

-Ce s-a intamplat?

„Mi-a rupt stergatorul de la masina!”

-Si asta a justificat sa fiti atat de violenta?

„Nu sunt violenta!”

– Si de ce ati lovit-o atat de puternic?

„Nu am lovit-o, pur si simplu, atat de puternic. I-am dat un branci, intr-adevar. Pentru ca mi-a rupt stergatorul de la masina, m-a injurat, m-a facut tiganca”

-Si solutia este sa o lovesti?

„Nu, nu e asta o solutie”

-Ati vazut ca ati lasat-o acolo intr-o balta de sange

„Nu era nicio balta de sange, am lovit-o pur si simplu, atat.”

Pe baza raportului preliminar al medicilor legisti, anchetatorii de la sectia 14 au incadrat incidentul de sambata la infractiunea de loviri si alte violente, o infractiune pentru care Codul Penal prevede o pedeapsa maxima de 5 ani de inchisoare. Totusi, pana la o decizie definitiva de condamnare, suspecta se bucura de prezumtia de nevinovatie.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.