Ilie Nastase despre infectarea Simonei Halep cu noul coronavirus: “Suntem cretini, prosti rau de tot! Spun asta cu riscul sa fiu bagat la puscarie!”

Ilie Nastase  spune ca este nemultumit de modul in care politicienii romani gestioneaza pandemia de coronavirus. Fostul tenismen critica sistemul din Romania. Primul lider ATP a rasuflat usurat pentru ca Simona se simte relativ bine, dar a caracterizat in termeni foarte duri situatia din tara.

“Am auzit vestea, a aflat sotia de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred ca a vorbit nimeni. Si nici nu cred ca e momentul acum, mai asteptam putin. Deci are simptome moderate, e bine ca se simte OK”, a declarat Ilie Nastase pentru ProSport.

“Domne, cred ca am luat-o razna. Pentru ca ne indeamna sa mergem la alegeri, in timp ce in toate celelalte tari s-a inchis totul in afara de scoli. Cred ca suntem cretini. Suntem prosti rau de tot, vorbesc serios! Adica ce facem noi? Nu putem merge sa alegem mai tarziu, trebuie sa mergem acum? Care e problema?”, a spus Nastase.

Publicitate

“Adica in loc sa indemne oamenii sa stea in casa, cum se face in Franta… Acolo s-a inchis totul, doar copiii merg la scoala si invata in continuare. De ce nu copiem si noi ce fac „prostii” aia de francezi, de nemti? La noi apar numai politicieni la TV sa ne spuna despre coronavirus… Pai nu se pricep in primul rand! Lasati-i pe cei care se pricep, fratilor, nu mai iesiti voi in fata! Toti fac la fel, din toate partidele. Ne vorbesc de coronavirus si ei sunt primii care incalca regulile. Ce facem, ne mai trezim si noi? Mai devenim si noi barbati vreodata in tara asta sau nu?” a mai spus Ilie Nastase, revoltat.

Ilie Nastase spune ca singurele persoane pe care se poate bizui in aceste vremuri grele sunt medicii:

“Eu n-am nevoie nici de Iohannis, nici de Orban! Am nevoie de doctorii care se pricep! Nu ma duc la alegeri si ii indemn pe toti romanii sa nu mearga la alegeri. Cu riscul de a ma baga la puscarie. Si ei ne spun noua ca nu avem voie sa stam la masa mai mult de 3 persoane. Pai cum vine asta?”

Simona Halep a publicat in ultimele saptamani pe retelele sociale diverse fotografii capturate in Fratelli si Biutiful By The Lake, doua dintre localurile despre care Ilie Nastase crede ca ar fi trebuit inchise in conditiile accelerarii cresterii numarului de cazuri pozitive in Romania.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.