Visul frumos s-a incheiat pentru Simona Halep. Ce s-a intamplat la Roland Garros

Visul frumos s-a terminat pentru Halep. Simona Halep a fost eliminata de Iga Swiatek in varsta de 19 ani, de la Roland Garros 2020, in optimile competitiei.

Sportiva din Polonia s-a revansat pentru pierderea de anul trecut, cand Simona a invins-o  cu scorul de 6-1, 6-0.

Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 2-6, in optimi la Roland Garros

Iga Swiatek a avut un inceput perfect reusind sa-si treaca in cont primul break. Acest lucru s-a intamplat chiar primul serviciu al Simonei Halep. Sportiva din Polonia a jucat agresiv inca din debut, iar Simona a parut surprinsa de acest lucru.

Inga Swiatek si-a adjudecat primul set dupa 23 de minute. Era primul set pierdut de romanca la Roland Garros 2020. Anul trecut, la Paris, Simona Halep o invingea pe Swiatek cu 6-1, 6-0. Avum, poloneza a reusit sa-si ia revansa.

In setul secund Halep a reusit sa fie putin mai agresiva, dar executiile lui Swiatek i-au pus nervii la incercare tot mai mult. In cateva randuri Iga Swiatek a fost ajutata si de banda fileului, care a aruncat mingea in terenul Simonei Halep.

Citeste si articolul :   Scandal urias dupa ce Simona Halep a primit cu 10 euro mai putin decat Djokovic

Astfel, Iga Swiatek a reusit in final sa o invinga pe Simona Halep, scor 6-1, 6-2. Un joc aproape perfect al adolescentei din Varsovia. Jucatoarea poloneza va intalni in sferturi pe invingatoarea dintre Martina Trevisan (locul 159 WTA) si Kiki Bertens (locul 8 WTA).

Autor