Walter Zenga, prima reactie dupa despartirea de Raluca: “Nu o mai recunosc…”

Walter Zenga, antrenorul italian, in varsta de 60 de ani, a anuntat ca a divortat de sotia sa, Raluca, mai tanara ca el cu 22 de ani. Cei doi au format un cuplu timp de 17 ani, fiind casatoriti din 2006.

Ce a scris Walter Zenga

“Ceea ce a aparut in ultime zile in mass-media, cu privire la divortul familiei Zenga, este adevarat! Nu mi-as fi dorit ca eu si sotia mea sa ajungem in acest punct, insa viata este plina de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasa loc de alte interpretari!

Publicitate

Eu si sotia mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp, din pacate relatiile dintre noi s-au racit, atat datorita distantei dintre noi, creata si din cauza jobului meu de antrenor, dar si pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alaturi timp de 14 ani de casnicie!

Publicitate

Sotia mea este schimbata radical. A decis sa o ia pe un alt drum, pe care va merge singura de-acum incolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a intors cumva impotriva noastra. Din respect pentru copiii nostri, nu va pot oferi prea multe detalii, cu atat mai mult cu cat am depus deja actele pentru divort la Curtea de Apel din Dubai.”, a fost mesajul postat de Zenga pe Instagram.

Citeste si articolul :   Niculina Stoican a rabufnit dupa inmormantarea lui Mitu Stoian: „Noi nu am defilat cu relatia noastra."

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.