E oficial: Walter si Raluca Zenga si-au spus adio dupa 17 ani de iubire

Walter si Raluca Zenga, unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz isi spune “adio” dupa 17 ani de relatie.

Walter Zenga divorteaza a inaintat actele de divort si s-a mutat singur

Faimosul antrenor a decis sa se mute singur intr-un apartament de lux  si si-a angajat o echipa de avocati.

Raluca Zenga s-a opus divortului, dar finalul relatiei a sosit.

Publicitate

Chiar daca nu mai locuiesc sub acelasi acperis, fostul portar isi iubeste enorm de mult copiii, Walter Jr. (9 ani) si Samira (11 ani), pe care ii viziteaza aproape in fiecare zi.

De ce s-au despartit cei doi?

Apropiatii familiei Zenga spun ca distantele dintre cei doi si lipsa comunicarii, ar fi principalele motive. Walter a fost nevoit prin natura meseriei, sa plece la mii de kilometri de familie.

Publicitate

Si Raluca pleca in diferite excursii pentru a-si promovarea blogul personal de calatorii, in locatii ca India, Sri Lanka sau Africa, unde a fost mereu singura. Cand Walter revenea in Dubai, Raluca pleca instant cu treaba!

Citeste si articolul :   Oana Zavoranu, prima declaratie dupa ce Pepe a anuntat ca se desparte de Raluca: "Doamne, sa nu se mai..."

Zenga ii reprosa ca are un “anturaj gresit”

Apropiatii familiei spun ca Walter Zenga i-ar fi reprosat sotiei ca si-a facut “un anturaj gresit” si ca a devenit prea mondena.

Cei doi, Raloca si Walter isi iubesc enorm de mult copiii si ar face orice ca acestia sa nu sufere, dar rarele momente petrecute impreuna nu au fost suficiente.

Walter si Raluca nu ar mai forma, de fapt, un cuplu din anul 2018!

Din 2018, relatia celor doi a fost doar de ochii lumii. Sentimental, erau despartiti.

Raluca nu vrea sa comenteze decizia lui Walter.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.