Un pacient cu coronavirus a fost aplaudat de medicii de la un spital spaniol, dupa ce a reusit sa respire singur, fara ajutorul echipamentelor mecanice

Un pacient cu coronavirus a fost aplaudat de medicii de la un spital spaniol, dupa ce a reusit sa respire singur, fara ajutorul echipamentelor mecanice.

Momentul emotionant s-a petrecut la Spitalul Clinic San Carlos din Madrid. Pe imaginile surprise se poate observa cum personalul medical il deconecteaza pe pacient de la respiratia artificiala, iar acesta respira sigur, un prim pas in vindecarea de Covid-19.

Spania este una dintre cele mai afectate tari europene de pandemia de coronvirus. Pana in acest moment au fost confirmate 39.673 de imbolnaviri, dintre care 6.584 doar in ultimele 24 de ore.

Citeste si articolul :   Focar de coronavirus la o brutarie din Alba Iulia: 100 de angajati testati

Bilantul mortilor este sumbru – 2.696 au decedat ca urmare a complicatiilor cauzate de Covid-19, scrie observator.tv.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.