India anunta carantina nationala pentru 1,3 miliarde de oameni: “Rezistam 21 de zile sau ne intoarcem in timp 21 de ani”

Primul ministru din India, Narendra Modi, a decretat carantina nationala, interzicand iesirea din tara pentru toti cei 1,3 miliarde de locuitori, timp de 21 de zile, din cauza pandemiei covid-19.

Adresandu-se natiunii pentru a doua oara in mai putin de o saptamana, premierul Narendra Modi a cerut blocaj national, incepand cu miezul noptii. Durata carantinei va fi de 21 de zile, timp in care nimenu nu are voie sa iasa din tara, a adaugat Modi.

“Pentru a opri epidemia de coronavirus, stati la o distanta unul de celalalt si ramaneti in casele voastre. Daca nu ne descurcam bine aceste 21 de zile, atunci tara noastra, familia dvs. vor merge inapoi cu 21 de ani”, a spus el.

Modi le-a cerut oamenilor sa nu iasa din casa, si chiar si-a indreptat mainile spre camera, in rugaciune, pentru a sublinia cererea catre cetateni de a adera la apelul sau, scrie observator.tv.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.