Tragedie in lumea muzicii. Solistul trupei care a facut senzatie la „Romanii au talent” s-a stins. Avea 22 de ani

Catalin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a stins din viata la doar 22 de ani, anuntul fiind facut de managerul formatiei, intr-un mesaj publicat pe retelele de socializare. Din primele informatii, politistii s-au deplasat in aceasta dimineata la locuinta sa din Chisinau, in urma unui apel la numarul unic de urgenta si au constatat decesul tanarului artist.

Catalin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a sinucis in locuinta sa din Chisinau

Trupul neinsufletit a fost descoperit de o ruda ingrijorata ca acesta nu i-a raspuns la telefon in ultimele zile. Speriata, femeia a alertat imediat autoritatile. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, Catalin Caragea a fost gasit strangulat, pe corpul sau neexistand urme de moarte violenta, ceea ce i-a condus pe oamenii legii la concluzia ca muzicianul s-a sinucis.

La aflarea tragicei vesti, Iurie Badicu, managerul trupei, a transmis un mesaj emotionant prin intermediul retelelor de socializare. Sfasiat de durere, acestuia nu ii vine nici macar acum sa creada ca artistul ar fi putut la un asemenea gest necugetat, avand in vedere legatura extrem extrem de stransa pe care o pastra cu divinitatea.

„Doamne Sfinte, Iarta-ne. Te rog, iarta-ne. #Catalin, baiat frumos si talentat… de ce el…? Rational si ambitios si, dintre noi toti, doar el isi facea semnul crucii in public, noi parca nustiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred ca ai fost ales si iubit. Iarta-ne, Artistule!”, a scris Iurie Badicu pe contul sau de Facebook.

Nu a lasat niciun bilet de adio

Potrivit unui comunicat transmis de serviciul de presa al IGP, in urma autopsiei, medicul legist a stabilit ca trupul neinsufletit al solistului trupei 7 Klase nu prezenta urme de violenta, in afara celor caracteristice strangularii. Totodata, acesta locuia singur, iar asupra sa nu a fost gasit niciun bilet de adio, cum se procedeaza adesea in astfel de cazuri.

„Politia a fost alertata in aceasta dimineata la ora 03:21, precum ca intr-o locuinta a fost depistat cadavru unui tanar strangulat. Imediat la fata locului s-a deplasat grupa operativa a IP Centru si medicul legist unde au depistat cadavrul unui tanar strangulat.

Citeste si articolul :   Nelu Tataru, anunt de ultim moment: "Acela va fi momentul in care vom avea o problema"

Urmare a documentarii politistii au stabilit identitatea tanarului care s-a dovedit a fi in varsta de 22 de ani, iar la examinarea de care medicul legist urme de moarte violenta nu au fost depistate, decat cele caracteristice strangularii.

Totodata, s-a stabilit ca tanarul locuia de unul singur a fost depistat de catre o ruda care a venit sa vada ce s-a intamplat din motiv ca nu raspundea la telefon. Pe cazul dat a fost initiata o ancheta in stabilirea tuturor circumstantelor si ce l-ar fi facut pe tanar sa recurga la asa gest, biletel de adio nu a lasat”, au transmis autoritatile, potrivit fanatik.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.