Rugaciune catre Sfantul Ioan Botezatorul, o spui cand ai un necaz mare

Rugaciunea rostita catre Sfantul Ioan Botezatorul ii ocroteste pe cei care o rostesc la ceas de mare necaz. Aceasta rugaciune va apara de razbunarile dusmanilor si de paguba.

Rostiti rugaciunea timp de 9 zile la rand si de cate ori va simtiti in pericol, amenintati. De asemenea, textul rugaciunii este bine sa-l purtati in poseta sau in portofel.

“O Mergatorule inainte al Domnului si Botezatorule a lui Hristos,

Mari si multe sunt vredniciile date tie de Dumnezeu, fiindca tu de proorocii cei vechi ai fost prorocit. Tu, dupa fagaduinta si prorocie

Publicitate

Ingereasca, te-ai si nascut. Numele tau prin cuvantul Arhanghelului Gavriil mai inainte s-a vestit; a ta numire cu minunea dezlegarii limbii tatatlui tau s-a pecetluit.

Tu, din copilarie, in pustie ai vietuit si, ca o pasare a cerului, desavirsit neagoniseala ai iubit, cu agurida si cu miere salbatica te-ai hranit. Tu ai fost crinul cel cuvantator al vailor si al pustiilor, care in loc de podoaba hainelor, cu darul cel de sus imbracand trupul tau, cu peri de camila l-ai acoperit. Tu ai fost glasul care a strigat in pustie si calea Domnului o ai pregatit.

Tu, cu duhul si cu puterea lui Ilie , in lume te-ai aratat si nelegiuirea lui Irod si a tuturor celor asemenea lui ai mustrat. Tu esti martorul cel preavestit al Preasfintei si de viata facatoarei Treimi. Tu pe Mantuitorul catre multimea popoarelor L-ai marturisit si cu degetul tau L-ai aratat pe Mielul lui Dumnezeu, care ridica pacatele lumii.

Citeste si articolul :   Super ingrasamantul pentru rosii. Doar cu ajutorul lui vor rodi de 10 ori mai mult

Tu, de catre insusi Domnul, mai mult decat prooroc ai fost marturisit si, dupa Nascatoarea de Dumnezeu, pe tine te credem a fi cel mai mare om nascut din femeie. Prin mijlocirea sfintelor si preaputernicelor tale rugaciuni, ajuta-ma sa dobandesc mila lui Dumnezeu si a Mantuitorului nostru Iisus Hristos, in ceasul cel de pe urma al sfarsitului meu. Amin.

Rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, la vreme de necaz si de intristare:

Valuri de patimi ma impresoara; mare necaz si stramtorare imi umplu sufletul o, intru-tot Sfanta Maica, linisteste sufletul meu cu pacea Fiului tau si alunga deznadejdea si intristarea sufletului meu cu harul Sau.

Potoleste furtuna pacatelor mele care ma frig precum un vierme in foc si stinge-i flacarile. Umple-mi inima de bucurie, Preacurata Maica si imprastie ceata nelegiuirilor mele de la fata mea, caci acestea ma impresoara si ma tulbura. Lumineaza-ma cu lumina Fiului tau. Sufletul meu se simte sfarsit; totul imi este greu, chiar si rugaciunea. Iata-ma, rece ca piatra. Buzele mele soptesc o rugaciune, dar inima mea nu tresalta. Necazurile m-au impresurat de pretutindenea. Topeste gheata din jurul sufletului meu si incalzeste-mi inima cu dragostea ta.

Citeste si articolul :   Rugaciunea scurta catre Sfintii Imparati Constantin si Elena, grabnic ajutatori ai celor aflati la nevoie

Nu-mi pun nici o incredere in apararea venita de la oameni, ci ingenunchez dinaintea ta, o, Prea Sfanta Maica si Fecioara. Nu ma alunga de la fata ta, ci primeste rugaciunea robului tau. Tristetea m-a cuprins. Nu mai pot rabda navalirile diavolilor. Nu am nici o aparare, nici nu aflu loc de refugiu, om nenorocit ce sunt. Sunt pururea biruit in lupta aceasta si nu am alta mangaiere decat in tine, Preasfanta Maica. O, nadejde si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea!

Preasfanta Maica a lui Hristos, Preacurata, Preabinecuvantata Maica a lui Dumnezeu, vezi cum satana ma izbeste precum valurile marii lovesc corabiile! El ma urmareste ziua si ma tulbura noaptea. Nu am pace – sufletul meu se pleaca, duhul meu se cutremura. Grabeste, Preaslavita Maica si ma ajuta! Roaga-L pe dulcele Domn Iisus Hristos sa aiba mila de mine si sa-mi ierte pacatele pe care le-am savarsit.

O, Preasfanta Maica a Domnului nostru Iisus Hristos, bunatatea ta cea plina de iubire este nesfarsita si este cel mai mare vrajmas al puterilor iadului. Chiar atunci cand cel mai mare pacatos cade in strafundurile iadului, impins de forte diabolice, daca acesta striga catre tine, tu esti gata sa-l eliberezi din legaturile iadului. Slobozeste-ma si pe mine!

Citeste si articolul :   Spune aceasta rugaciune si viata ta se va schimba la 180 de grade

Priveste cum satana vrea sa ma faca sa ma impiedic si sa-mi zdrobeasca credinta, dar eu imi pun toata nadejdea in Domnul. Slava tie, ceea ce esti mai cinstita decat heruvimii si mai marita fara de asemanare decat serafimii! Amin.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.