Rugaciune puternica ce se spune de Sf. Andrei. Te fereste de necazuri si iti apara casa si familia de primejdii.

Pe 30 noiembrie este sarbatorit Sfantul Apostol Andrei. Sfantul Apostol Andrei este considerat ocrotitorul Romaniei pentru ca a propovaduit Evanghelia si cuvantul Domnului pe meleagurile mioritice, a crestinat zona Dobrogei, dovada fiind toponimele din regiunea dintre Dunare si Marea Neagra, cum ar fi Pestera Sfantului Andrei sau Paraiasul Sfantului Andrei.

Iata cea mai mai puternica rugaciune catre Sfantul Apostol Andrei, pe care ar fi bine sa o invatati pe dinafara si sa o spuneti in aceasta zi sfanta.

Aceasta rugaciune te fereste de necazuri si iti apara casa si familia de primejdii.

„In numele Tatalui, si Fiului, si Sfantului Duh, Domnului sa ne rugam!

Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut faptura, nu intoarce dumnezeiasca Ta fata de la noi cei pacatosi, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre pe care in toata ziua, cu nesocotinta, in chip nenumarat le savarsim. Noi suntem pacatosi si patimasi, netrebnici si plini de rautate, iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii.

Citeste si articolul :   Fuzarioza, una dintre cele mai intalnite boli la rosii. Cauze si metode de combatere

Nu ne lasa, Doamne, nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici nu rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci, pentru ca nu suntem vrednici a castiga prin sarguinta cea de toate zilele milostivirea Ta, daruieste-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv.

Pentru rugaciunile Apostolului Tau Andrei, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea. Pentru pomenirea lui cea de azi ne intareste cu darul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor noastre, cu bucurie sa laudam praznuirea lui si sa slavim preasfant numele Tau, in vecii vecilor. Amin”

Autor