Carmen Tanase, revoltata: Exista cineva care sta la butoane si se joaca…”

Carmen Tanase a vorbit despre impactul pandemiei asupra copiilor. Actrita sustine ca totul ar fi un plan bine pus la punct.

“Cred ca este mai mult decat un experiment, cred ca este un plan. Adica nu exista cineva care sta la butoane si se joaca. Nu, exista o ordine bine stabilita a butoanelor, asa cred. Eu tot refuz sa-mi fie teama.

Constientizez ca in clipa in care chiar voi fi dominata de frica, partida cu mine este pierduta.

Si atunci refuza sa-mi fie teama, dar ma gandesc cu ingrijorare la copii pentru ca am realizat ca ei sunt tinta acestei lumi noi – ni se tot spune ca trebuie sa ne obisnuim cu viata aceasta noua pe care o s-o traim. Ce inseamna viata asta noua?

Publicitate

Noi avem puncte de reper, noi avem pe ce sa ne bazam, avem un trecut. Am trecut si noi prin dictatura, am trecut prin comunism, prin probleme, prin lipsuri, apoi a venit aceasta libertate, pe care fiecare a inteles-o cum a vrut, dar am trait, a spus actrita.

Carmen Tanase: “copiii acestia vor fi invatati sa stea intr-un patratel, de mici”

“Generatia noastra si-a facut meseria, am trait, a ras, s-a distrat, a mers in strainatate.

Citeste si articolul :   Adriana Nica, demisa oficial din functia de manager al Spitalului Universitar

Oamenii acestia care sunt acum tineri si mai ales copiii care sunt in formare acum, care acum isi dezvolta si sistemul imunitar, dar si absolut toate circuitele psihice, copiii acestia vor fi invatati sa stea intr-un patratel, de mici. Reflexul lor asa va fi format.

Sa nu iasa din patratul acela, pentru daca vor iesi va fi nenorocire, moare bunicul acasa, sa nu se apropie de colegul, sa nu puna mana pe el, pentru ca e nenorocire, sa nu vada chipul educatoarei, chipul invatatoarei care acum zambeste, acum este incruntata, acum vrea sa-l mangaie, dar nu poate, sa-l traga de ureche, dar nu poate.

Pentru ca asa se dezvolta un copil. Noi mancam fructe de pe jos, pentru ca sistemul nostru imunitar e in comuniune cu natura, dar copiii acestia sunt dezinfectati pe maini de frica. Eu inteleg parintii, dar cum se dezvolta el? El nu mai are afect, se dezvolta fara empatie!”, a mai declarat Carmen Tanase.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.