Veste trista, din pacate. Este vorba despre tatal Madalinei Manole: ”Ai grija de tatal meu, sora mea”

Tatal Madalinei Manole a fost internat in stare foarte grava dupa ce a fost depistat cu COVID-19. Fratele regretatei artiste, Marian Manole, a confirmat vestea si a postat un mesaj emotionat pe pagina sa de Facebook.

Iata mesajul integral:

”Are COVID! COVID in forma grava. Dar e puternic! Va rezista! Nu mor caii cand vor cainii! Ai grija de tatal meu, sora mea. Sunt sigur ca Madalina si Bunul Dumnezeu o sa aiba grija de tata! Ca el sa mai ramana aici, pe pamant! Daca tata nu va rezista, asta i-a fost soarta! Toti ne ducem candva! Si vor fi impreuna, acolo, sus! Dar tata e puternic, toata viata a fost un luptator”, a mai scris Marian Manole. ”Vestile nu sunt bune deloc”, este mesajul postat de fratele Madalinei Manole.

Publicitate

Ion Manole infectat cu noul coronavirus

Publicitate

Ion Manole se afla internat in stare grava dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus, la Spitalul Judetean Prahova. Tinand cont de starea sa de sanatate, barbatul trebuia sa fie internat la Sectia de Terapie Intensiva, dar, potrivit, surselor medicale, nu au fost paturi libere. Medicii au propus familiei sa-l transfere la Focsani, dar aceasta a refuzat categoric. Motivul refuzului ar fi ca Ion Manole nu ar rezista drumului. Tot familia ar fi spus ca Spitalul de la Focsani nu ar avea dotarea necesara.

Citeste si articolul :   Doua surori gemene, ambele asistente medicale, au decedat dupa ce s-au infectat cu Covid-19

Madalina Manole a decedat in iulie 2010, iar anchetatorii au stabilit ca aceasta si-ar fi pus capat zilelor dupa ce a baut o substanta otravitoare.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.