Premierul Ludovic Orban, testat de urgenta de COVID-19!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a hotarat sa isi intrerupa orice intalnire dupa ce moderatorul unei emisiuni Tv, alaturi de care a participat a fost confirmata pozitiv la testul pentru covid-19. Seful Executivului a intrerupt activitatile programate pentru ziua de luni, anunta Guvernul intr-un comunicat de presa.

Premierul Orban nu prezinta simptome specifice infectarii cu Covid-19. Totusi, el a cerut in aceasta dimineata efectuarea unui test la cerere.

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate in cursul zilei de astazi, 5 octombrie a.c., a fost suspendata urmare a faptului ca una din persoanele alaturi de care s-a aflat in aceeasi platou de televiziune, in cursul saptamanii trecute, a fost confirmata pozitiv, duminica, la testul pentru noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a solicitat in aceasta dimineata efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectarii cu noul coronavirus. Pana la primirea rezultatului, premierul a suspendat intalnirile fizice cu alte persoane”, scrie in comunicatul Guvernului.

Premierul Ludovic Orban a participat martea trecuta (29 septembrie) la emisiunea moderata de Silviu Manastire, care ieri (duminica, 4 octombrie) a anuntat ca a iesit pozitiv la testul Covid.

Citeste si articolul :   Alerta Extrema: Ocoliti zona, degajari masive de fum

Silviu Manastire a confirmat pentru G4Media.ro ca testul sau Covid a iesit pozitiv. Acesta a spus ca starea sa este buna.

Intalniri anulate:

Astazi Orban ar fi trebuit sa se intalneasca si cu angajatii de la Uzina Mecanica Bucuresti, impreuna cu ministrii cabinetului sau, ministrul Economiei, Virgil Popescu, si ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca. Vizita de lucru ar fi trebuit sa aiba loc astazi la ora 14:00

Autor