Ludovic Orban, despre alegerile la Sectorul 5, castigate de Piedone

Premierul Ludovic Orban a declarat ca alegerile de la Sectorul 5, castigate de Cristian Popescu Piedone, sunt o surpriza. „Nu stiu cat va putea sa fie primar domnul Popescu. Are o condamnare data de instanta de fond”, a spus Orban.

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu intelege de ce oamenii din sectorul 5 au votat cu Cristian Popescu Piedone.

„O surpriza totala. Eu nu pot sa inteleg de ce locuitorii sectorului 5 au votat cu Cristian Popescu Piedone. Chiar nu pot sa inteleg, dar asta e. Oamenii au optat, nu stiu cat va putea sa fie primar domnul Popescu. Are o condamnare data de instanta de fond”, a declarat Orban, la RTV.

Acesta a spus ca multi oameni din sectorul 5 nu s-au dus la vot.

Publicitate

„Este rezultatul alegerilor facute de majoritatile care au venit la vot din sectorul 5. Astea nu sunt majoritatile reale, numai ca oamenii sunt, slava Domnului, mai mult de jumatate, oameni normali care traiesc in sectorul 5 nu s-au dus la vot, n-au vrut sa desemneze un primar care sa aiba o viziune moderna asupra dezvoltarii sectorului, care sa includa de fapt sectorul 5 in Bucuresti. S-au dus dupa niste candidaturi care n-au adus nimic. Au lasat sectorul pur si simplu intr-o degradare continua”, a mai declarat Orban.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Orban si-a dat demisia!

Conform ultimelor rezultate partiale, Cristian Popescu Piedone (PPU-SL) a obtinut cele mai multe voturi in sectorul 5.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.