Tatal Madalinei Manole, internat de urgenta. Este in stare foarte grava, dar nu a fost primit la Terapie Intensiva

Necazurile se tin lant pentru familia regretatei Madalina Manole. Tatal artistei s-a infectat cu Covid-19, iar starea lui de sanatate s-a deteriorat grav in ultimele zile. Barbatul ar fi trebuit internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Prahova, dar nu mai sunt paturi libere. Familia a fost anuntata ca se poate face transferul la un alt spital, dar a refuzat.

Ion Manole a fost internat in aceasta dimineata in stare foarte grava la Spitalul Judetean de Urgenta Prahova. La spitalul din Ploiesti, toate paturile de la ATI sunt ocupate cu alti pacienti.

Barbatului i s-a propus sa fie transferat la spitalul din Focsani, dar familia a refuzat categoric transferul temandu-se ca acesta nu va rezista pana acolo, pentru ca drumul este lung iar spitalul din Focsani nu ar fi dotat la standarde europene.

Medicii au anuntat ca starea lui Ion Manole este, momentan, stabila, dar are neaparat nevoie de un ventilator mecanic, care sa-l ajute sa respire.

Familia Manole a trecut prin cea mai grea incercare atunci cand Madalina Manole si-a pus capat zilelor. Artista a lasat in urma un baietel care creste fara mama si multa durere pentru cei dragi.

Fratele Madalinei Manole il acuza pe Petru Mircea de moartea artistei.

Marian spune ca de vina pentru disparitia Madalinei Manole este Petru Mircea, fostul sot, cel cu care a facut un baietel. Si tatal vedetei spunea  acest lucru.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.