Doliu in lumea medicala. Nici el nu a fost iertat. S-a stins unul dintre cei mai mari medici ai Romaniei

Doliu in Romania. Ovidiu Bajenaru, Profesor doctor, seful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti,  a decedat joi. Medicul fusese internat cu coronavirus de ceva timp,.

Managerul SUUB, Catalin Cirstoiu, a transmis un mesaj dupa moartea medicului neurolog Ovidiu Bajenaru.

“Tuturor celor cunoscuti, dar mai ales noua, personalului medical al SUUB si, in mod particular, colegilor din Clinica de Neurologie, ne este foarte dificil sa vorbim la trecut despre omul, medicul si profesorul Ovidiu Alexandru Bajenaru.

Cu imensa parere de rau, inevitabilul s-a intamplat si d-l profesor Ovidiu Bajenaru nu mai este printre noi, dar spiritul domniei sale va fi prezent in continuare prin urmasii lui profesionali. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a precizat Catalin Cirstoiu.

Ovidiu Bajenaru avea 63 de ani

Medicul Ovidiu Bajenaru, in varsta de 63 de ani, se afla internat la Institutul Matei Bals din Capitala de o saptamana si jumatate, cu coronavirus.

Ovidiu Bajenaru era seful clinicii de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. De asemenea, a ocupat in perioada 2000-2004 si functia de prodecan al Facultatii de Medicina „Carol Davila” din Bucuresti.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea artistica din Romania. S-a stins la 61 de ani

Incepand cu anul 2011, Ovidiu Bajenaru a devenit Director al Departamentului 6 – Neurostiinte Clinice din UMF „Carol Davila” Bucuresti – Facultatea de Medicina, fiind reales in 2015.

Autor