Bianca Dragusanu a venit de urgenta in Romania, dupa ce a aflat ca Alex Bodi a fost saltat de mascati! Blondina a spus tot

Bianca Dragusanu s-a intors in tara, exact la doar cateva ore dupa ce fostul sot a fost saltat de catre mascati!

Ce spune vedeta despre relatia cu Alex Bodi

Potric=vit informatiilor primite de la autoritati, afaceristul ar fi implicat intr-o retea de proxenetism. Alaturi de el, a fost ridicat si Adrian Tamplaru, nasul omului de afaceri care este si el implicat in acelasi dosar.

Bianca Dragusanu a facut primele declaratii dupa ce Alex Bodi a fost saltat de mascati intr-un dosar de proxenetism.

„Imi pare rau ca Alex trece prin asa ceva. Eu am aflat acum din presa. Eu nu stiu nimic despre acuzatiile care i se aduc, dar sunt convinsa ca se va dovedi ca este nevinovat. Sunt convinsa ca va iesi ok din situatia asta, asa cum a iesit de fiecare data din orice situatie. Imi pare rau inca o data. Sunt sigura ca va fi bine. Atat am de declarat. , a declarat Bianca Dragusanu in exclusivitate pentru Spynews.

Totocata, blondina nu s-a putut abtine si, asa cum ne-a obisnuit de fiecare data, a aruncat cuvinte dure la adresa lui Bodi! Bianca spune ca intre ea si celebrul afacerist nu mai este absolut nicio legatura! Si nu, nu de ieri, de azi, ci de o buna perioada de timp, semn ca nu mai este loc de impacare intre cei doi.

”Care sot? Fostul sot! Nu am nicio legatura! Eu sunt Bianca Dragusanu! De mult nu ne mai leaga nimic! Fiecare are viata lui de multa vreme! Imi pare foarte rau pentru ceea ce i se intampla! Este nevinovat si cu siguranta va trece si peste impasul acesta! Ii doresc sanatate! O sa se descurce, pentru ca e nevinovat!”, a declarat Bianca Dragusanu.

Primele declaratii ale Dariei, dupa ce Alex Bodi a fost saltat de mascati

Daria a vorbit scurt si la obiect, fara a face referire la acuzatiile care i se aduc lui Alex Bodi!

”Da, sunt bine! Multumesc”, a declarat Daria pentru Antena Stars.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.