Veste proasta, din pacate. Este vorba despre Anghel Iordanescu

Fostul antrenor Anghel Iordanescu a fost depistat pozitiv cu noul virus. El era si candidat pe listele PSD pentru a deveni consilier general al municipiului Bucuresti.

Anghel Iordanescu, fostul mare jucator al Stelei si antrenor al nationalei de forbal. a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Potrivit informatiilor primite starea sa de sanatate este buna, scrie telekomsport.ro.

Fostul selectioner are simptome specifice bolii COVID-19 si a mers sa se testeze, rezultatul fiind unul pozitiv.

Iordanescu a avut febra, dar starea lui de sanatate a fost bunicica, motiv pentru care nu a fost internat in spital. El se afla acasa, izolat si face tratament pentru COVID-19. Acest lucru probabil nu-i va afecta candidatura.

Iordanescu se afla pe lista Gabrielei Firea

Anghel Iordanescu candideaza pe lista PSD la Consiliul General al Municipiului Bucuresti, din partea echipei coordonate de Gabriela Firea.

El a fost la depunerea cadidaturii alaturi de Firea in urma cu cateva zile si a stat chiar langa primarul Capitalei (Vezi galerie foto).

Citeste si articolul   Coronavirus in Romania, 1 aprilie. 215 cazuri noi de infectare si 85 de decese confirmate

Pe aceasta lista, mai sunt nume precum: Monica Davidescu, Cornel Dinu, Mitica Dragomir, Sorin Iliesiu, Elisabeta Lipa, Daniel Pancu.

”Veti observa pe aceste propuneri ale noastre sportivi, campioni, oameni de fair-play. De ce? Pentru ca administratia este exact ca sportul: nu conteaza interese, nu conteaza politicianisme, ci conteaza doar performanta. Practic, daca in administratie nu ai rezultate, este exact ca in sport. Nu poti sa vii sa arati publicului rezultatul muncii tale, antrenamentelor tale anterioare.” – a declarat Gabriela Firea.